نوشته اصلی توسط Hadi نترس به گا نمیره همچین میگه 600 تومن انگار 1 و 400 داده سی پی یو چه ربطی داره پولمو از تو جوب پیدا نکردم که ......... ... به گا بره *** سوزی داره
نوشته اصلی توسط Hadi نترس به گا نمیره همچین میگه 600 تومن انگار 1 و 400 داده سی پی یو 600 همچین پول کمی نیست
نوشته اصلی توسط K A M R A N یه فن ابی براش بگیر خیالت راحت شه اتفاقا ماله یکیرو گرفتم امتحانی انداختم جواب نداد
نوشته اصلی توسط yaran اتفاقا ماله یکیرو گرفتم امتحانی انداختم جواب نداد مدل سی پی یو ت بگو تو نت واست سرچ کنم ببینم چیزی هست
8350 اف ایکس من گشتم موندم کدوموبگیرم
نوشته اصلی توسط yaran 8350 اف ایکس من گشتم موندم کدوموبگیرم خوب دیگه اگه به سی پیوت میخورن هر کدوم مشتی تره اونو بگیر مقایسه کن ببین کدوم بالاتره البته اگه قیمت واست مهم نباشه
سی پی یو اینتل میگرفتی همون فن خودشم بود کافی بود
یه کولر بگیر براش اگرم میخوای کار کنی کار سنگین انجام بدی چیز خوبی بگیر مثل آی کول
نوشته اصلی توسط K A M R A N 600 همچین پول کمی نیست آره نیست ولی خیلی وسواس به خرج میده من سی پی یوم بالاست اینتل به خدا هنوز چیزی براش نگرفتم فن خودش روشه خیلیم داره تمیز کار میکنه این 2 ساله سی پی یو جدید اکثرا کمتر دچار مشکل میشن من اینتل رو دارم میگم
بازم دستتو تو دستم میخام بگیرم حالیت نیست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 354 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 354 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن