نوشته اصلی توسط A M I R به خانم ملی شما هنو به جمع عروج کنندگان هنوز نپیوستین بریم میگن ترسید رفت
ایکس باکس وان یا پلی استیشن فور مسئله این است
نوشته اصلی توسط A M I R مگر شما برای حرف های بقیه زندگی می کنید فقط از جمع شما عروج کنندگان سینا به آسمان رفت و دست راست امام زمان بر خواهد گشت امین و اکبر و ... در زیر گل فرو رفتند میخوای منم عروج کنم؟گوشی بخر واتس اپ دار توام عروج میکنی
نوشته اصلی توسط A M I R ظهور نزدیکه من که تا الان گوشی نخریدم یکمم صبر می کنم تا امام زمان بیاد صبر کن بلکم یه چی به تو رسید اگه گردنتو نزنن
نوشته اصلی توسط A M I R کلا چیزی ندارم که ترسی داشته باشم از دست دادنش میگن اینایی که چیزی ندارن از دست بدن خطرناکن
نوشته اصلی توسط A M I R من دنبال چیزی نیستم فکر کنم همینجوری نمیمونه مطمئن باش عین گندمات که یهو صبح پامیشی میبینی خشک شده زندگی ام یهو عوض میشه
نوشته اصلی توسط A M I R پخش آثار سامی یوسف؛ آهنگساز، ترانهسرا و خواننده معروف از تمام شبکههای صداوسیما ممنوع اعلام شد. گذاشتن رمضون تموم بشه علیخانی استفادشو بکنه،بعدخبرشو بدن
نوشته اصلی توسط A M I R خیلی وقته خشک شده زندگی گندم همه چی تازه اولشه تا اخرش هر روز یه چیزی خشک میشه
نوشته اصلی توسط A M I R فقط خودمون موندیم برادران حذب الله لبنان ولی خیلی هم خوب شد.مردک ایرانیه بعد هی عربی بلغور میکنه.بره واسه همون عربا بخونه. البته این ممنوعیتا هم حساب کتاب نداره پسفردا لغو میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 574 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 574 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن