اینم 64
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی این اعلامیهی دستساز نوشته شده که: "علاقهی گمشده: اگر شما میدانید که در این فصل از "کاراگاه واقعی" چه خبر است لطفا با این شماره تماس بگیرید". به گزارش سرویس تلویزیون جهان کافه سینما، با وجود اینکه آمار ببیندگان سریال "کارآگاه واقعی" در نوع خودش خوب است و هنوز هم بینندگان خودش را هر هفته جذب میکند اما گفتوگوهای آنلاین چیز دیگری میگویند. اینطور که به نظر میرسد، خیلیها به روند داستانپردازی سریال در فصل دوم انتقاد دارند.
منبع اعتراض این چنینی به سریال، عکسی بود که در اینستاگرام پخش شد و در آن آگهیای را با عکس کالین فارل و وینس وان نشان میدهد و زیر آن اینطور نوشته شده: "گمشده: علاقه. اگر شما میدانید که در این فصل از سریال "کارآگاه واقعی" چه خبر است لطفا با شمارهی 9103372369 تماس بگیرید".
این اعلامیه، دست پخت جیسون سائنز، طنزپرداز ساکن نیویورک است. او به هالیوود ریپورتر گفته: "این اعلامیه و جهانی شدناش احتمالا تاثیر خودش را میگذارد. چون نشان میدهد، خیلیها هستند که از این فصل سریال راضی نیستند".
شمارهی درج شده در این اعلامیه به جایی وصل نمیشود و سائنز در این باره گفته، این در واقع سمبلی است از این فصل از سریال که به بنبست خورده و چیزی در چنته ندارد.
سائز همچنین گفته که هنوز دستاندرکاران سریال و شبکهی اچ بی او عکسالعملی به این کار طنز نشان ندادهاند. سائنز ادامه میدهد: "من یکی از طرفداران پر و پا قرص فصل اول سریال بودم. دوست دارم که این فصل هم مثل قبلی خوب باشد به همین دلیل این اعلامیه را درست کردم تا ناراحتیام را از طریق طنز ابراز کنم. فکرش را هم نمیکردم که مردم اینطور عکسالعمل نشان بدهند و قضیه بزرگ شود".
تا آخرین قسمت فصل دوم سریال "کارآگاه واقعی" تنها دو اپیزود باقی مانده است
خط تیره هاشو برداری مث موبایل تو ایرانه
نسخه پرو 32 بیت و 64 بیت با همدیگه.با همین ابزاره هم دان شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه اخره لینکاست رسمیه رسمی
Pro & Home x64:
Pro & Home x86:
Enterprise x64:
Enterprise x86:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
در حال حاضر 672 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 672 مهمان ها)