نوشته اصلی توسط Rasool24 با عشق من درست صحبت کن دیوث ! قیافه به این شیرینی دیدی اصن ؟؟؟ تو با اون حال کن من با این
ویرایش توسط D.SOL : 07-30-2015 در ساعت 01:32 AM
نوشته اصلی توسط KHATAR تو با اون حال کن من با این باز شیطونه می گه یه اسکرین شات بزارم فکش بچسبه به زمین
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 باز شیطونه می گه یه اسکرین شات بزارم فکش بچسبه به زمین من خوراکم کله! بزار ببینیم
نوشته اصلی توسط KHATAR من خوراکم کله! بزار ببینیم یادت باشه خودت خواستی ! خودت جنگ رو شروع کردی
نوشته اصلی توسط Rasool24 یادت باشه خودت خواستی ! خودت جنگ رو شروع کردی باشه.شرحشم فردا توی روزنامه هفت صبح چاپ میشه
نوشته اصلی توسط KHATAR باشه.شرحشم فردا توی روزنامه هفت صبح چاپ میشه واسط پخ می کنم ببین می پسندیش
پیام خصوصیتم که غیر فعاله دیوث
نوشته اصلی توسط Rasool24 واسط پخ می کنم ببین می پسندیش نه دیگه تمامه هنرش اینه که اینجا بزاری وگرنه منم تو چخ خیلی چیزا نشونت میدم کف کنی
نوشته اصلی توسط KHATAR نه دیگه تمامه هنرش اینه که اینجا بزاری وگرنه منم تو چخ خیلی چیزا نشونت میدم کف کنی اینجا زن و بچه رد مبشه زشته
نوشته اصلی توسط KHATAR تو با اون حال کن من با این الان امیر بیاد عکسو ببینه یک هفته بن میشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 268 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 268 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن