نوشته اصلی توسط Rasool24 اینجا زن و بچه رد مبشه زشته مردی بزار
گفتم که من دو جنس گرا هستم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 الان امیر بیاد عکسو ببینه یک هفته بن میشی عکسه سر و کلست عیبش چیه جو سازی نکنید برادران
هیچ کدومتون به گرد پای من نمی رسید تو این چیزا.
نوشته اصلی توسط Rasool24 اولا ما قرار بود از خوشگلی عکس بزاریم نه حین انجامه عمل. دوما این یالقوزا کجاشون خوشگله؟
ویرایش توسط D.SOL : 07-30-2015 در ساعت 01:31 AM
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 هیچ کدومتون به گرد پای من نمی رسید تو این چیزا. من اهله دان کردن نیستم اینارو بعضی وقتا تنها باشم میزارم ضبط. وگرنه قرار به دان باشه همتون باید بیاین لنگ بندازید
نوشته اصلی توسط KHATAR اولا ما قرار بود از خوشگلی عکس بزاریم نه حین انجامه عمل. دوما این یالقوزا کجاشون خوشگله؟ این خوشگل نیست پس تو خوشگلی ؟؟ بعدشم اونی که تو گذاشتی در حین انجامش نبود ؟؟؟
نوشته اصلی توسط KHATAR من اهله دان کردن نیستم اینارو بعضی وقتا تنها باشم میزارم ضبط. وگرنه قرار به دان باشه همتون باید بیاین لنگ بندازید عزیزم من با کیفیت بلوری دان می کنم ! کیفیت تووووووووووپ
نوشته اصلی توسط Rasool24 این خوشگل نیست پس تو خوشگلی ؟؟ بعدشم اونی که تو گذاشتی در حین انجامش نبود ؟؟؟ در حین انجام بود ولی عکس از جاهای غیرممنوع بود اونی که من گذاشتم خیلی خوشگلتر بود کج سلیقه
نوشته اصلی توسط Rasool24 عزیزم من با کیفیت بلوری دان می کنم ! کیفیت تووووووووووپ اینا هم که من ضبط میکنم با کیفیت 1080 هستند عزیزم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 690 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 690 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن