و گفته می شود که در سال 61 مادر و خواهرش را طی بمب باران هوایی از دست داد.
و گفته می شود که در سال 61 مادر و خواهرش را طی بمب باران هوایی از دست داد.
چاووشی در این چند آلبوم غیر مجاز با چهره هایی چون محسن یگانه، فرزاد فرزین و حامد هاکان همکاری کرد. همکاری هایی که می تواند عاملی بر معرفی و شهرت این سه چهره باشد.
یه جا نوشته مادرشو تو بمباران از دست داد اینجا نوشته به کمک مادرش
به کمک مادرم یک پتو را با میخ به جلوی پنجره زدیم و دیوارها را هم با پتو پوشانیدم تا صدا نپیچد. مادرم از اتاق بیرون رفت و با یک پتو از بیرون، در اتاق را پوشاند. خودم هم از این طرف در، یک پتو آویزان کردم تا بتوانم در نهایت فضایی را در اختیار داشته باشم که در آن بشود وکال گرفت
ابتدای سال 91 تاریخ عرضه "پرچم سفید" بود که عده ای آن را بهترین کار چاووشی در مجموع آثار منتشر شده اش دانستند.
ممر نظر گذاشته
رضا
|
| ۱۰:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۷
2
7
پاسخ
جالب اینکه حتی خارجیها هم با سنتوری ارتباط برقرار می کنند. من یک دوست خارجی دارم که چندی پیش از من در مورد آهنگ مورد علاقه ام پرسید و من فایل سنتوری را واسش ایمیل کردم فوق العاده این آهنگ و موسیقی را دوست داست خودش اسم خواننده را در گوگل جستجو کرده بود و آهنگهاب دیگه چاوشی رو هم دانلود کرده بود!! می گفت خیلی آین موسیقی آرامش بخشه و چندین و چند بار به این آهنگ گوش دادم!!
منظورش از مادر همون نا مادری بوده
آهنگ معروفش به اسم گل سر یاد آور این نکته هستش
سر خاک مادر من ، هیچکسی گریه نکرده ، بابامم هیچی نمیگفت با همون نگاه سردش ، مادرم باید بدونی بابیی بهونه کرده ، جای تو توو خوته ی ما یکیو نشونه نکرده ...
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 426 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 425 مهمان ها)