هیچ عاشقی ، عاشقی رو یاد نگرفته از کتاب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لباس گلگلیش باحاله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب خواب محسن و دیدم ، تولدش شد همه ی طرفدارا پشت در بودن
بعد محسن لخت مادرزاد اومد دم در خیلی عصبانی بود میگفت چتونه. چند نفر سریع رفتن تو ممر هم رفت
محسن درو بست بعد از چند دقیقه در باز شد محسن ممر و با اردنگی انداخت بیرون گفت گمشو گندشو در آوردی
بیدار شدم تا یه ساعت داشتم میخندیدم
یه تیکه از خواب هم صفا و محسن دعوت شده بودن ماه عسل محسن صفارو ماچ میکرد همش
.
روث: ازدواج کردی؟
نویسنده: نه.
روث: همجنس بازی؟
نویسنده: نه.
روث: پس یعنی دوست دختر داری؟
نویسنده: یه چیزی بیشتر از این حرفها.
روث: شریک زندگی داری؟
نویسنده: یه چیزی کمتر از این حرفها! نمیدونم، چهل هزار سال از پیدایش زبان بدست انسان میگذره و هنوز هیچ واژه ای برای توضیح رابطه ای که من دارم بوجود نیومده!
مورد داشتیم طرف لقمه آخر سحری رو انقد نزدیک اذان صبح خورده که فرشته ها از خدا تقاضای ویدیو چک کردن
اين كه نيست باو
ميگه مورد داشتيم طرف اينقدر حركت بين ركوع و سجود رو تند رفته كه فرشته ها تقاضاي ويدئو چك كردن
در حال حاضر 341 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 341 مهمان ها)