نوشته اصلی توسط Rasool24 عیبی نداره فقط دوست دارم صدای زوزه ی آروم گیتار الکتریک رو بشنوم ! این ترانش خیلی خاصه میخوام واسه پایان آلبوم خودم واست میزنم عزیزم
نوشته اصلی توسط Betty جدی میشه ترسناک میشه فوش خار مادر میداد پستشو پاک میکردم دیوث بیانیه میداد
نوشته اصلی توسط KHATAR یه 30-40 سال پیش یه مسابقه معلوم نیست کدوم جهنم دره ای برگذار میشده برداشته بودن یه بی بی سی بالاش چسبونده بودن. اینا توش برنده شدن بیا با هم بسازیم زندگی رو عاشقونه مثه دو تا کفتر نبود ؟
نوشته اصلی توسط redhost برو کیرم پس کلت به اندازه یه عمر خندیدم ! دهنت سرویس رضا
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط HO33E!N فوش خار مادر میداد پستشو پاک میکردم دیوث بیانیه میداد ها یادش بخیر چه فحشی میخوردی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بیا با هم بسازیم زندگی رو عاشقونه مثه دو تا کفتر نبود ؟ چند میگیری سفیده رو مورد عفو قرار بدی؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بیا با هم بسازیم زندگی رو عاشقونه مثه دو تا کفتر نبود ؟ واسه چشمک زدن ستاره ناز میکرد وقتی که مرغ دل نغمه آواز میکرد
نوشته اصلی توسط HO33E!N شکلک از دماغ فیل افتادن کدومه؟ دندوناتو خورد میکنما خوب دیگه بتی بریم جو مسمومه متاسفانه
یوزر بسازی فحش بدی دوتا کلیک کار داره تا بنش کنم ولی فکر یوزر اصلیتم باش چون ممکنه مهلت بن اونو زیاد کنم حالا هرچی میخوای یوزر بساز فحش بده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 315 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 315 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن