ولی الان دیگه من سختش میکنم اگر هم بخواهد ..
ولی الان دیگه من سختش میکنم اگر هم بخواهد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کلیپ رخ دیوانه کاوه آفاق رو دوس داشتم !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نازنین بیاتی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
VA – True Detective (Music From the HBO Series) (2015) | MP3 320 kbps | 104 MB
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
سینجول جان چرا کارگاه نمیای؟ دو جلسه برگزار شده
.
سلام دوستای عزیز حالتون چطوره؟ متاسفانه هرکار کردم رمزعبور اکانت RadioChavoshi یادم نیومد مجبور شدم این اکانت رو بسازم. راستش ما یه برنامه هایی برای سایت رادیوچاوشی ریختیم و به زودی اپلیکیشن مخصوص این سایت در زمینه ی استریم آنلاین رادیو که به پخش تراک های مشخص شده میپردازه هم آماده میشه و روی سایت قرار میگیره. البته قابلیت دسترسی به فول آرشیو، متن ترانه ها و پخش آنلاین موسیقی ها از داخل این اپلیکیشن هم ممکنه بهش اضافه بشه.
درواقع داریم رادیوچاوشی را وارد فاز جدیدی میکنیم که در کنار سایت رسمی، یک وب سایت هوارادی جامع هم داشته باشیم و برای این موضوع، به چند نویسنده و هوادار کارکشته نیاز داریم که نیاز به هیچ جستجو و تحقیقی نیست که الیاس عزیز، محمد و امیر جان از بهترین نویسنده ها و طرفداران هستند. مسلما این تاپیک برای الیاس و سایت چاوشی نیوز برای محمد خانه ی اولشون خواهد بود اما به این فکر کنید که اگر رادیوچاوشی، چاوشی نیوز و این تاپیک همگی در یک مکان جمع بشن چه اتفاقای خوبی میتونه بیفته! با پیوستن شما به ما، رادیوچاوشی دیگه سایت من نیست و سایت همگی خواهد بود و صفحه ی اول وب سایت نیز نام شما با عنوان "مدیریت" ذکر میشه. من یه بخش جداگانه با تم و پوسته ی قالب اصلی رادیوچاوشی که مناسب پست دادن باشه آماده میکنم و با آدرس مثلا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یا هر اسم پیشنهادی که بدین پابلیش میکنم. و به هر کدوم هم اکانت مدیریت کامل بخش رو تقدیم میکنم. شما اکانت مدیریتی خودتون رو دارید و هروقت اینجا یا توی چاوشی نیوز خبری قرار دادین، همون رو داخل رادیوچاوشی هم میذارین. کم کم با بزرگتر شدن بخش اخباری رادیوچاوشی هزینه تبلیغات سایت رو در موزیک باران و موزیک ما هم انجام میدیم که بیشتر از همیشه نام رادیوچاوشی برای هواران آشنا بشه و با قرارگیری اپلیکیشن رادیوچاوشی در کافه بازار و شاید پلی استور و همچنین تهیه ی پیج اینستاگرام با تعداد فالوور های بالای صد هزار هم امید به این داریم که همگی رادیوچاوشی رو به عنوان مرجعی بزرگ و قابل اعتماد بشناسند. سایتی که کاملا با هزینه های شخصی پا گرفته و هیچ وقت هم تبلیغاتی در اون نمایش داده نمیشه. هدیه ای باشه از عشق این تیم (که شما هم عضوش هستید) باشه به محسن چاوشی
نکته آخر اینکه این بخش از سایت رادیوچاوشی، فقط و فقط با همکاری شما دوستای عزیز بخصوص الیاس و محمد تاسیس میشه و اگه شما مایل به همکاری نباشید این بخش هرگز اضافه نمیشه! چون هدف رادیوچاوشی ارائه ی بهترین هاست. و بعید میدونم نویسنده ای به جز شما دوستان بتونه انتظاری که دارم رو براورده کنه. منتظر نظراتتون هستم. امیدوارم قبول زحمت کنید تا به کمک هم یک وب سایت تمام عیار از محسن چاوشی به وجود بیاریم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامتین دیوث بگیرمت میکنمت چرا هیچکی منو خبر نکرد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 793 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 793 مهمان ها)