مرتیکه ی احمق بی شعور احسان صالحی
چرا با اسم من یوزر ساختی و پُست میدی ؟
مردک دست بردار از اینکارات و گرنه ...
مرتیکه ی احمق بی شعور احسان صالحی
چرا با اسم من یوزر ساختی و پُست میدی ؟
مردک دست بردار از اینکارات و گرنه ...
فقط ببینم یه بار دیگه میای اینجا و یوزر میسازی به اسم من کاری میکنم که ... خودت دیدی حتماً مرتیکه ی احمق
آخه احسان صالحی ، تو بیای ادمین اینجا بشی که همین 4 تا کاربر هم فرار میکنن
آخه چی بهت میرسه که بیای اینجا فعالیت کنی ، برو دنبال زندگیت
جان خودم وقتی میبینم تو و امثال تو میان وقت خودشونو پای نت الکی هدر میدن ناراحت میشم ، نمیخوام مقایسه کنم ولی من هم سن و سال تو بودم وقتمو الکی هدر نمیدادم ! البته نمیگم اینکار بده ولی اینکه صبح تا شب بیای اینجا و وقتتو هدر بدی فاییده نداره !! البته به بنده مربوط نیست و زندگیه خودته ! خوب تو که میگی بلدم بلدم بلدم ، برو دنبال یه شغل درست و حسابی
یه خورده نصیحت و از این حرفا شد اینو از من داشته باش
من هم که میبینی میام اینجا به قول معروف آردا رو ریختم و الک آویختم
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا لینک سونی موزیک آریان هم نیومد من هنوز دانلود نکردم و منتظر سونی موزیکم
رضا راستی از این پیرمرد ِ کریس دی برگ چه خبر ؟ 393 هزار تا لایک داره فیس ، حداقل 200 هزار تا ایرانین یادش بخیر نمیدونم سال 80 بود یا 81 داشتیم با رفیقم داشتیم میرفتیم دانشگاه که یهو یه کاست درآورد گذاشت که چی این کریس دی برگ ِ و کاستش داره دست به دست میشه و از این حرفا من که خوشم نیومد ولی اون زمان خیلی گُل کرده بود و ملت احمق گوش میدادن تا اینکه کاشف به عمل اومد که هیچکی اینو نمیشناسه و فقط تو ایران طرفدار داره
در حال حاضر 274 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 274 مهمان ها)