***** شدی رفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی ..
سریال Under The Dome بعد از سه فصل توسط شبکه CBS رسما کنسل گردید.
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم پشت سرم روزاى بد چه دوره، میدونم روزاى خوب توى راهه اما الان خیلى خسته ام !! خسته تر از همیشه و هیچى نمیتونست آرومم کنه به غیر از این پُست ! آقا ما به خدا حرف هیشکیو گوش نمیدیم به جز خودتون، من یک خدا بیشتر ندارم ، همینطور یک رهبر !! فقط و فقط یک رهبر !!! هر کى هر چى هست واسه خودشه به من چه ؟! من فقط حرف رهبرم رو گوش میدم و بس، ️به همین وقت سپیده ى صبح قسم تا اون روز باهاتونم ، چه بقیه بخوان و چه نخوان !! چه بذارن و چه نه من یه سرباز واقعى هستم و زنده میمونم تا اون روز، بذار هرچى میخوان بگن ولى من پسر ایرانم و پسر شما، بقیه کشورا رهبرشون رو چشمشون میذارن ، مارو ببخش اگه با خودمون لج کردیم و با پدرمون لج کردیم و بچه هاى بدى بودیم ولى الان فهمیدیم پدر یعنى چى ، رهبر یعنى چى و سایه ى بزرگتر یعنى چى، الان فهمیدم و پدر خودم نیست !! اگه بود پاشو ماچ میکردم به خاک خودش قسم، اما صد هزار بار شکر که شما هستى و دستتونو میبوسم، راستش سر این جمله خیلى اذیتم کردن ولى من باز میگم، هى میگم، همه جا میگم، بذار بگن واسه مجوزه !! نمیگیرم تا بفهمن حرفم از دله !! به خدا از سر شب دارم تو تنهاییم فکر میکنم و الان پنج صبحه گفتم بذار بگم که بقیه هم روشون بشه بگن !! عشق ورزیدن به شما و سربازتون بودن خجالت نداره که !!! افتخار داره !!! شما رهبر یک مملکتین ، اونم یه مملکت غنى و قوى !! ببخش اگه نفهمیدیم، ببخش اگه بچگى کردیم و ببخش اگه نفهمیدیم که احترام گذاشتن و خدمت به شما یه عبادته چون شما اگه حالتون خوب باشه ، حال ایران خوبه، جانم فداى رهبر ، جانم فداى ایران، لبیک یا ***** اى
شورشو درآورده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
یکی ادرس جدید اریا مووی رو بده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 170 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 170 مهمان ها)