دانلود کنین به حساب من اتمسفریک راک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگ حرست اندی کو.
سرچ کردم نیافتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
رکسانا ورزا، دختر جوان ایرانی ساکن پاریس، یکی از زنان موفق و ثروتمند جهان و مدیر عملیات کمپانی عظیم مایکروسافت در فرانسه؛ مجله معتبر "بیزنس اینسایدر" سال گذشته، رکسانا رو یکی از زنان موفق با سن زیر ۳۰ سال در دنیای تکنولوژی پیشرفته معرفی کرد. او به سه زبان فرانسه، انگلیسی و آلمانی کاملا مسلط است و در ۳ رشته مختلف در دانشگاههای کالیفرنیا، پاریس و مدرسه اقتصاد لندن تحصیل کرده است.
هم دمت گرم هم دهنت سرویس .من بدبخت تریم تو بارانیا بااین نتم
کاور اصلیشو بده با کیفیت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بازیکن سابق فوتبال جهان، در 40 سالگی موفق شد جایزه افسانه فوتبال را دریافت کند.
پیش از این مرد خوشتیپ انگلیسی، افرادی همچون پله، اریک کانتونا، دنیس لاو و رایان گیگز این جایزه ویژه را دریافت کردهاند. دیوید بکام شب گذشته در لندن، طی یک مراسم شام ویژه، جایزه ویژه خود را از دستان رایان گیگز دریافت کرد.
موسسه اچ.ام. وی بنیان گذار و بانی این جایزه 20 ساله است. در مراسم امسال 7 میلیون پوند به یک موسسه خیریه پرداخت شد.
در حال حاضر 351 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 351 مهمان ها)