آره آقای اوباما حتما به تلاشهای بی دریغت برای ساختن جهانی بهتر ادامه بده،تو موفق میشی
آره آقای اوباما حتما به تلاشهای بی دریغت برای ساختن جهانی بهتر ادامه بده،تو موفق میشی
این ژوله دیوث خوب اجرا کرد ولی چه گیری داده بود به گلنار
داشت کاربرداشو میگفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست دارم دم در مغزم عین این فرودگاها از این جست جو امنیتیا بزارم فکر اومد بگم راش ندن! شاید فرجی شد
قاب میدل ارث
این یک پیپ نیست
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آهنگ "این چه جهانیست از همای" رو از البومش بکش بیرون بهم بده بی زحمت خودم هرکار کردم نشد.ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
"" یه صحنهای از یکی از کنسرتهای مرحوم جهان رو دیدم که داشت اون آهنگ
( به یاری شکستگان چرا نیایی، چه بی وفا چه بی وفا چه بی وفایی رو میخوند) ""
دوستان کمک کنید.اهنگ صوتیش یا تصویریش رو میخام ممنون.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چند نفر رو بگو تگ کنم ببینم اونا دارن
در حال حاضر 63 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 63 مهمان ها)