یه بار تو تاکسی نشستم رانندهه شاکی بودا!! تا نشستم یهو گفت همین شماها بازارو خراب کردین دیگه! واسه چندرغاز حاضرین صبح تا شب کار کنین بعد پسرای بدبخت انتظار ماهی 700 تومنم نباید داشته باشن...اینقد داد میزد میخواستم درو باز کنم خودمو بندازم پایین نکشه منو یه وقت
نمیگم که کلا کار نکنین بقول امین جای خودتون کی گفت تو بیای نرم افزار
یه هفته پیش مشهد بودم رفتیم بیرون یه صحنه ای دیدیم از عرب جماعت و دختر و زن ایرانی تف ...
من 4 تا از دندنونهام خراب شدن تو خدمت فقط واسه همین غذاها و نبود بهداشت
امکانات تو مرزبانی یعنی کشک هیچی ندارن جز چندتا کلاشو ارپی جی خمپاره
به سرباز که اصلا ارزش قائل نیستن باور کن واسه کادر هم ارزش قائل نیستن چون خودم 10ها مورد از نزدیک دیدم
اخر خدمت بخاطر همین چیزها با فرمانده گروهان حرفم شد باور کن 7 روزم مونده بود تا تموم کنم واسم 2 روز بازداشت زد
من 4 تا از دندنونهام خراب شدن تو خدمت فقط واسه همین غذاها و نبود بهداشت
امکانات تو مرزبانی یعنی کشک هیچی ندارن جز چندتا کلاشو ارپی جی خمپاره
به سرباز که اصلا ارزش قائل نیستن باور کن واسه کادر هم ارزش قائل نیستن چون خودم 10ها مورد از نزدیک دیدم
اخر خدمت بخاطر همین چیزها با فرمانده گروهان حرفم شد باور کن 7 روزم مونده بود تا تموم کنم واسم 2 روز بازداشت زد
یه زمانی این رفیق ما کاردانی مکانیک داشت سر و دست میشکوندن برا استخدام تو کارخونه ها
ناز کرد الان پخی هم حسابش نمیکنن
با عرض پوزش از خانمای تاپیک و بقیه بچه ها از بغل تهران بودن فقط .....به ما رسیده داداش
اره ولله یه زمانی رو هوا میبردن این رشته ها رو...الان میبینی ملت در به در دنبال ارشد و فلانن از رو بیکاریه و الا کسی سرش درد نمیکنه بره که