مشکل الان فقط عربه؟؟ اون لااقل دستشو میکنه جیبش...
تو همین بغل گوش خودمون بیا و ببین چه سواستفاده ها که نمیکنن چون ایرانیه و اریایین کسی رگش نمیزنه بیرون
وقتی ادم به نون شبشم محتاج میشه دیگه عرب و غیر عرب براش فرقی نداره..... تازه شما هم برین درگیر بشین زنه میگه به تو چه تو میتونی نیاز مالی منو رفع کنی؟
اول اینکه با اون سر و وضع زنه بعید میدونم دیگه اوضاعش خیلی اسفناک باشه
گیریم وضعش خرابه اخه عرب ؟!!!
اونم با بچه کوچک و اون دختری که تازه میخواد زندگی کنه
هر دفه یادش میوفتم سردردم شروع میشه
من که به خیال خودم صابون سخت ترین شرایط خدمت رو به تنم مالیدم ولی الان که خاطرات رسول میخوندم پی بردم که شرایط چقــــــــــــــــدر بدتر از تصورات من میتونه باشه
سردرد که بیعیه گاهی تهوع اور میشه دیگه
اره به خدا...هر چقدر تو میگی با همه چیش کنار میام یکی میاد مث رسول همه تصوراتو بهم میزنه میفهمی نه اوضاع خیلی خراب تز ار اونیه که فکرشم میکردی...همچینی چیزی هست و خیلیا هم چون خودشون نکشیدن به سادگی از کنارش رد میشن
درک میکنم ولی چه کاری ازمون ساختست؟؟
چیزایی به چشم دیدم یا شنیدم اون اوایل واقعا واسم سنگین بود هضمش الان دیگه عادی شده
اوضاع هیلی خراب تر از اونیه که فکر میکنیم!
وقتی ادم به نون شبشم محتاج میشه دیگه عرب و غیر عرب براش فرقی نداره..... تازه شما هم برین درگیر بشین زنه میگه به تو چه تو میتونی نیاز مالی منو رفع کنی؟
یه سری چیزا هست با دلیل و منطق نمیشه باهاشون برخورد کرد حداقل من نمی تونم این قضیه هم یکی از هموناس
آدم انقد درگیر زندگی خودشه از این اتفاق ها اصلا خبردار نمیشه ولی به خدا الان فهمیدم این قضیه رو حالم خیلی بد شد کلا اعصابم ریخت به هم
اول اینکه با اون سر و وضع زنه بعید میدونم دیگه اوضاعش خیلی اسفناک باشه
گیریم وضعش خرابه اخه عرب ؟!!!
اونم با بچه کوچک و اون دختری که تازه میخواد زندگی کنه
عربا پولدارن خب
قبح این کار با یکی دوبار اول براشون میریزه دیگه....حتی خود تو 4 بار دیگه همچین چیزی ببینی دیگه عصبانی نمیشی برات عادی میشه