بر می گردم
ببینین چی ها گفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک سرمایهدار صاحب مرغداریهای عظیم، کسی مثل «هژبر یزدانی» که فقط در کار تجارت و تولید نبود، بلکه پس پرده با سه نفر دیگر، مثلاً خرم -صاحب پارک خرم - در استودیویی سرمایهگذاری میکردند و همان زنانی را که اشاره کردم، در سراسر ایران نشان میکردند، به خیابان ارباب جمشید میآوردند و فلان تهیهکننده از فقر و ضعف مالی آن دختر خانم استفاده میکرد. همانجا از پدر بدبختش دستخط میگرفتند که دخترش باکره نیست تا بعد از عقد قرارداد با او هر بلایی که سرش میآید، پدر حق اعتراض نداشته باشد. فیلم «رضاموتوری» در آریانا فیلم آقای شباویز تهیه شد. من خودم در آنجا شاهد بودم که یک پدر بسیار فقیر، دخترش را که شاید بیش از 15،16 سال نداشت و باکره بود، آورد. قرار گذاشتند دختر نقشی را بازی کند و تبدیل به ستاره شود. کل پولی که آقای شباویز بابت قرارداد و دستخطی که از پدر دختر گرفت مبنی بر اینکه باکره نیست، هفت هزار تومان بود. این نمونه ایست که من خودم دیدم.
اسم دختره رو نگفته ولی بعدش اشاره کرده به نوش آفرین
خلاصه کاباره میامی و گوگوش اجرای مخصوص برای این خانواده گذاشتند. شهرام بغل اشرف نشسته و کاملاً مست کرده بود. آن شب داریوش هم آمده بود. مثل اینکه آن اوایل قرار بود با گوگوش ترانه دو صدایی اجرا کنند، ولی بعد قربانی کشف کرد با هم رابطه دارند. فاش شدن این رابطه درست به اواسط فیلم «در امتداد شب» بر میگردد و آقای قربانی یک عده لات را فرستاد تا داریوش را با قمه بزنند.
در سینما چه کسانی بیشتر به قماربازی معروف بودند؟
«یدالله شیراندامی» ( مختارنامه رو یادت بیار )، منوچهر وثوق و خانمش، آقای فردین
عنی مواد مخدر را در موهایشان میریختند و روی آن اسپری می زدند
خوب این موسسه واسه همین یارو محمد رضا شفیعی تهیه کننده هستش دیگه البته موسسه که چه عرض کنم یه دفتر زدن و اسمشو گذاشتن موسسه
این یارو شفیعی متولد 61 و هم و سن و سال منه از دلنوازان ، فاصله ها ، رستگاران ،وضعیت سفید و ... وارد عزت تی وی شد احمقی نژادیه واسه همین 25 سالش نشده بود شد تهیه کننده
من 25 سالم بود داشتم میشمردم روزا رو سربازیم تموم شه حالا این یارو معلوم نیست سربازی رفته یا نه شده تهیه کننده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چارتار از اون آلبوماس که وقتی تراک عوض میشه انگار همون تراک قبلیو دوباره پلی کردی..آخرم آلبوم تموم میشه هنوز نرفتی تراک بعدی
فقط تراک دریچه خوب بود
در حال حاضر 226 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 226 مهمان ها)