صفحه 10018 از 18593 نخستنخست ... 90189518991899681000810016100171001810019100201002810068101181051811018 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 100,171 به 100,180 از 185921

موضوع: Chavoshi News |

  1. #100171
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    46,461
    تشکر
    10
    تشکر شده : 2,281
    من برم فیلم HACKERS رو ببینم ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

  2. کاربر مقابل از !M?sbh؟! عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  3. #100172
    فعال
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    7,353
    تشکر
    339
    تشکر شده : 1,371
    نقل قول نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! نمایش پست ها
    فرایند تولید
    در تمام دنیا از نوعی جو بنام جوی دو ردیفه برای آبجو سازی استفاده می شود. علت استفاده از جوی دو ردیفه, پروتئین کم و دانه های هم سایز روی خوشه است که ضایعات را کمتر می کند. این نوع جو پس از ورود به کارخانه , به واحد بوجاری منتقل شده
    و در این مکان پاک و تمیز می شود.پس از جدا شدن کلیه ناخالصی های همراه, جو را به مخزن های شستشو و ضد عفونی انتقال می دهند تا در مدت 30 ساعت شسته شود.در خاتمه این مدت, توده جو به سالن جوانه زنی پمپ می شود و در ابتدای سالن ریخته می شود.دستگاهی که در این مکان وجود دارد , در هر حرکت رفت و برگشت خود, توده را جابجا می کند تا دانه ها از کف رطوبت بگیرد. توده مدت 5 روز در این سالن می ماند و بعد از آن به کوره می رود.دمای سالن بین 17 تا 20 درجه سانتی گراد و رطوبت آن بالای 70% است که این شرایط باعث می شود تا جو بین 9 تا 11 میلی لیتر جوانه زده و به مالت تبدیل شود. بعد از آن مالت به واحد پخت می رود در اینجا مالت بدست آمده در مخزنی ریخته شده , 30 دقیق خیس خورده , آسیاب شده و در تانک پخت ریخته می شود.مالت را همراه با آب به مدت 3 ساعت و 30 دقیقه و در دمای 76 درجه سانتی گراد می پزند.بعد از گذشت زمان لازم, مالت به تانکر فیلترلسیون منتقل شده و درمدت 30 دقیقه تفاله از آن جدا می شود. مایع بدست آمده به تانک جوش منتقل شده و در آنجا عصاره رازک و شکر افزوده می شود. مایع بدست آمده به چیلر منتقل شده و در آنجا شوک حرارتی داده می شود. این شوک اولین قدم برای جلوگیری از الکی شدن مایع است. آب جو دارای مخمر وحشی است که در محیط مساعد الکل تولید می کند.شوک حرارتی ایجاد شده باعث می شود که مخمر وحشی این اختلاف دما را تحمل نکرده و از بین برود. شربت بدست آمده در این مرحله به سردخانه رفته و حجم آن با آب دو برابر شده , سپس وارد دستگاه فیلتراسیون می شود.در این بخش مایع شفافی به نام ماء الشعیر به دست می آید.در سالن بسته بندی , مایع بدست آمده در شیشه و یا قوطی ریخته می شود.پس از در بندی , این شیشه و قوطی ها به مدت 30 دقیقه در درمای 72 درجه سانتی گراد پاستوریزه می شود. در این مرحله محصول آماده حمل به بازار است
    اسكي نخواستم روش ساخت در خانه به وسيله دبه رو خواستمپاستوريزه


  4. کاربر مقابل از D.SOL عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  5. #100173
    فعال
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    7,353
    تشکر
    339
    تشکر شده : 1,371
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad16+ نمایش پست ها
    فعلا تو تولید صابون خودکفا شدیم بسه دیگه ...
    تو توليده خر هم همچين شرايطي داريم


  6. کاربر مقابل از D.SOL عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  7. #100174
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    35,920
    تشکر
    13,137
    تشکر شده : 22,290
    نقل قول نوشته اصلی توسط KHATAR نمایش پست ها
    تو توليده خر هم همچين شرايطي داريم
    تا حالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...


  8. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  9. #100175
    حرفه ای
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    18,456
    تشکر
    2,028
    تشکر شده : 19,777




  10. کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  11. #100176
    فعال
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    7,353
    تشکر
    339
    تشکر شده : 1,371
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad16+ نمایش پست ها
    تا حالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم
    جهان بيني نداري


  12. #100177
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    35,920
    تشکر
    13,137
    تشکر شده : 22,290
    نقل قول نوشته اصلی توسط KHATAR نمایش پست ها
    جهان بيني نداري
    دیگه سویی نمونده برام
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...


  13. #100178
    فعال
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    7,353
    تشکر
    339
    تشکر شده : 1,371
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad16+ نمایش پست ها
    دیگه سویی نمونده برام
    كمتر بكش،بيشتر بزن


  14. #100179
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    35,920
    تشکر
    13,137
    تشکر شده : 22,290
    نقل قول نوشته اصلی توسط KHATAR نمایش پست ها
    كمتر بكش،بيشتر بزن
    توانی برام نمونده
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...


  15. #100180
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    35,920
    تشکر
    13,137
    تشکر شده : 22,290
    ممر ببین اسپانسر چارتار خودروسازی کارمانیا ست

    تو هم برو با سایپا صحبت کن شاید فرجی بشه

    اونوفت رو کاور آلبومت بزن خودروسازی سایپا تقدیم میکند
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...


صفحه 10018 از 18593 نخستنخست ... 90189518991899681000810016100171001810019100201002810068101181051811018 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 366 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 366 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •