عزیزان .... کسی میتونه یه نوشته به خط زیبای نستعلیق یا هر خط زیبای دیگه از شعر همخواب قرار بده ؟؟ واقعا بهش نیاز دارم ...... می خوام برای یه عزیز از دست رفته پرینت بگیرم چاپ کنم و روی یه دیوار نصب کنم ..... این وقت شب به هیچ خطاطی دسترسی ندارم .... لطفا فایل با کیفیت بالا قرار بدید ..... ممنون میشم از عزیزای هنرمند خوش ذوق اگه بتونین خطاطی قرار بدید که تکرار کلمات هم داخلش باشه مثلا : همخواب رقیبانی و من تاب ندارم ( بالای کلمه اصلی همخواب چند بار برخی از حروفش یا خود کلمه در بالا یا پایین تکرار شده باشه بصورت کم رنگ تر ) ....... خیلی سپاس که روح یک عزیز تازه از دست رفته رو خوشحال می کنید و یک یادگاری عظیم بجا میزارید ..... باز هم ممنون
با احساس .................................................. .... با عشق .................................................. ...... با تکنیک
از چه رو همچنان خيره مي نگري،
بي خستگي از رنج بشري،
با چشمانِ آذرخش وارِ خدايي شاد از عذاب دادن؟
تو کشتن نخواهي.
تنها شکنجه،شکنجه خواهي؟
عزیزان .... کسی میتونه یه نوشته به خط زیبای نستعلیق یا هر خط زیبای دیگه از شعر همخواب قرار بده ؟؟ واقعا بهش نیاز دارم ...... می خوام برای یه عزیز از دست رفته پرینت بگیرم چاپ کنم و روی یه دیوار نصب کنم ..... این وقت شب به هیچ خطاطی دسترسی ندارم .... لطفا فایل با کیفیت بالا قرار بدید ..... ممنون میشم از عزیزای هنرمند خوش ذوق اگه بتونین خطاطی قرار بدید که تکرار کلمات هم داخلش باشه مثلا : همخواب رقیبانی و من تاب ندارم ( بالای کلمه اصلی همخواب چند بار برخی از حروفش یا خود کلمه در بالا یا پایین تکرار شده باشه بصورت کم رنگ تر ) ....... خیلی سپاس که روح یک عزیز تازه از دست رفته رو خوشحال می کنید و یک یادگاری عظیم بجا میزارید ..... باز هم ممنون
با احساس .................................................. .... با عشق .................................................. ...... با تکنیک
عزیزان تو رو خدا جدی بگیرید ..... برای یکی از دوستانم که در منا شهید شدن می خوام .... خواهشا به خاطر محسن هم که شده کمک کنید ......... خواهشا ....... ؛؛؛؛ عزیزان .... کسی میتونه یه نوشته به خط زیبای نستعلیق یا هر خط زیبای دیگه از شعر همخواب قرار بده ؟؟ واقعا بهش نیاز دارم ...... می خوام برای یه عزیز از دست رفته پرینت بگیرم چاپ کنم و روی یه دیوار نصب کنم ..... این وقت شب به هیچ خطاطی دسترسی ندارم .... لطفا فایل با کیفیت بالا قرار بدید ..... ممنون میشم از عزیزای هنرمند خوش ذوق اگه بتونین خطاطی قرار بدید که تکرار کلمات هم داخلش باشه مثلا : همخواب رقیبانی و من تاب ندارم ( بالای کلمه اصلی همخواب چند بار برخی از حروفش یا خود کلمه در بالا یا پایین تکرار شده باشه بصورت کم رنگ تر ) ....... خیلی سپاس که روح یک عزیز تازه از دست رفته رو خوشحال می کنید و یک یادگاری عظیم بجا میزارید ..... باز هم ممنون ؛؛؛؛
ممنون از جوابت .... اگه بتونی بزرگی کنی یه خطاط پیدا کنی یه دنیا ممنونت میشم .... با فونت نه .... خطاطی نیاز دارم که بتونه تکرار بندازه روی متن .... باز هم ممنون /......
در حال حاضر 351 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 351 مهمان ها)