کجا گمم کردی
کجا گمت کردم ...
کجا گمم کردی
کجا گمت کردم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
کلا امسال سال حق خوری بود ! اون از جوایز گرمی که حق آلبوم تیلور و کلد پلی رو خوردن و دادن به سم اسمیت که عین گرگ های گرسنه تو آهنگ هاش زوزه می کشه ! اون از جوایز اسکار که حق کریستوفر نولان رو خوردن ! اینم از موسیقی ما که آلبوم فوق تخمی احسان خواجه رو بهتر از آلبوم پاروی بی قایق که سبک های پاپ راک و الکترو راک و چیل اوت و امبینیت داشت می دونن
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
تازه به پایگان هم جایزه ندادن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
باید رید توی هیکل اون کارشناسی که فرق بین پاپ و غیر پاپ رو نمی دونه برمیداره آلبوم چاوشی رو توی بخش پاپ میزاره !
من نمی دونم کدوم یکی از آهنگ های پاروی بی قایق پاپ خالص بود ؟؟؟
دزیره : داب استپ
قهوه قجری : الکترونیک راک
جز : فانک راک
تفنگ سرپر : راک ان رول
خواب : چیل اوت
پاروی بی قایق : پاپ راک
یه خونه کوچیک : ارکسترال پاپ
کلنجار : سافت راک
یوسف : دارک امبینیت
وصیت : اسپیس راک
بعله کاملا مشخصه که یه آلبوم تمام پاپ بوده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
اصولا یه دورهمی که جایزه هم میدن تهش و اصلن ارزشیم نداره و قد و قواره ادمای برگزارکنندش در حد این صوبتا نیست
منتها یه سری حرفا دیگه خیلی غیر منطقیه
مثلا اون سال که طرفدارا ریختن و همه جوایز مردمیو دادن 13 اعتبار این جشنو نشون میداد؟؟ مثلا بهترین طراحی کاور|:
این که جوایز بخش مردمیو محدود کرده اتفاقا من مواقم چون جایزه مردمی نهایتش باید خلاصه شه تو بهترین البوم و سینگل بقیش ملت نه میتونن رای بدن و نه حتی صلاحتی دارن
در مورد بخش کارشناسیم مشخصا لابی گری و رفیق بازی صورت میگیره که البته انتحابشون بد نبود به نظرم یادمون نره پارو جزو سه تا نامزد نهایی بود!
در مورد مردمی هم خوب به وضوح هر چی فکر کنیم پاییز تنهایی دلیلی جز دادن جایزه به نورچشمیشون اقا احسان نیست لاغیر..
محسنم با دادن جایزه چشمه طوسی یه طور خواستن سهیم کنن بالاخره تا همچنان بهمن خان بتونه ارباطشو حفظ کنه
از همه اینا گذشته محسن به دلیل نوع ارتباطات خاصش قبلا که اصلن جایگاه درست و حسابی بین این موزیسینا نداشت حالا با وجود بهروز و ارتباطاتش یکم میتونه امیدوار باشه ولی مسئله مهم اینه محسن کلن علاقه ای به حضور در جریان بدنه موسیقی فعلی نداره و ترجیح میده کار خودشو بکنه و بیشترم برندش تو رسانه ها بُلد شدست تا تو جمع موزیسینا...
در حال حاضر 672 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 671 مهمان ها)