آزمایشات اینترنت 5G سرعت 3.6 گیگا بیت بر ثانیه را در شرایط واقعی به ثبت رساندند
آزمایشات اینترنت 5G سرعت 3.6 گیگا بیت بر ثانیه را در شرایط واقعی به ثبت رساندند
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرزاد و بریکینگ بد با هم پخش میشه 21 ام چارشنبه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریکینگ بد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
وات؟
شبکه چ ند؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یدر جریان بررسی کلیات طرح مربوط به نحوه اجرای برجام، صالحی به نمایندگی از دولت پشت تریبون حاضر شد و گفت: مذاکرات در چارچوب انجام شده و من تا امروز سکوت کردم؛ اما چند روز پیش برای من در تلویزیون آرزوی مرگ کردند.
به گزارش «تابناک»، صالحی ادامه داد، برادر عزیزی در مجلس اینجا آمد و خیلی عجیب با قسم جلاله میگوید: سیمان روی تو میریزیم و تو را میکشیم. آیا این نحوه صحبت کسانی است که میخواهند خدمت به نظام بکنند که بگویند سیمان روی شما میریزیم و در قلب راکتور اراک دفنتان میکنیم؟
صالحی در گفته های خود، اشاره ای به فردی که این جمله را به وی گفته بود، نکرد؛ اما یکی از نمایندگان مجلس که در نزدیکی وی بود نام فردی را که این جمله را گفته بود، فاش کرد.
کمال الدین پیرموذن در گفت و گو با تابناک در خصوص این موضوع اظهار داشت: امروز در جلسه علنی، قبل از اینکه صالحی نطق خود را شروع کند، یکی از نمایندگان مجلس به پیش وی رفت و با وی صحبت کرد؛ اما متأسفانه بعد از اندکی این نماینده کنترل خود را از دست داد و رئیس سازمان انرژی اتمی کشور را تهدید به قتل کرد.
این نماینده گفت: همان طور که صالحی در گفته های خود عنوان داشت، نماینده ای که وی را تهدید کرده آقای حسینیان بود. این نماینده پیش آقای صالحی رفت و با کمال تأسف گفت: اگر برجام به فرجام برسد، تو را میکشیم و سیمان رویت میریزیم.
وی ادامه داد: بنده پیش آقای صالحی رفتم. آقای صالحی عصبانی بود و به بنده گفت: من بیدی نیستم که با این بادها بلرزم و از هیچ کس واهمه ای ندارم. ایشان گفت، حسینیان او را تهدید کرده و میخواهد روشنگری کند و در نطق خود نیز این موضوع را با صراحت بیان کرد.
پیرموذن با بیان اینکه صالحی تا انتهای جلسه علنی مورد تهدید برخی از نمایندگان قرار گرفت، گفت: بیشترین تهدید و شلوغی از سوی حسینیان بود که بعد از روشنگری آقای صالحی، برخی از نمایندگان به خصوص نبویان و زارع زاده با تجمع جلوی تریبون، فریاد میکشیدند که بنده به همراه جلالی و فتاحی برای مراقبت از صالحی کنار او ایستاده بودیم.
پیر موذن در پایان گفت: به جز روح الله حسینیان، دخیل عباس زارع زاده نیز بی احترامی زیادی به صالحی کرد و در حین سخنرانی رئیس سازمان انرژی اتمی، بارها وی را تهدید به قتل کرد، البته من و آقای جلالی، نزدیک ایشان ایستاده و مراقب بودیم تا آسیبی به وی نرسد.
سردو خموش دل من
نامهربونه دل تو
تا کی باید تنها باشه
این دل دیووووووووونه ی من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
پیرو تهدید امروز ظریف و صالحی
اصل بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است / تربیت نا اهل را چون گردکان بر گنبد است
پس این پسر دایی کسخلم چی میگه
اومده خونه مون میگه بگیر
چت بوده حتما
عشقه داریوشه
دیوار خونه شو نگه کنی همش عکس داریوشه
اسم دخترشم گذاشته بیتا
اوه چه خبره تو مجلس
بنده خدا صالحی داشت سکته میکرد اون بالا ،
لینک خبر تهدید از تابناک چرا پاک شده ؟
ابوذر ندیمی، نماینده لاهیجان در مجلس گفته است که با آقای حسینیان صحبت کرده و او گفته است که "از روی شوخی و مزاح و مطایبه این حرف را به آقای صالحی زدم اما او این حرف را جدی گرفت".
آقای ندیمی گفت آقای حسینیان "از این شوخیها با همه نمایندگان میکند اما شاید صالحی به دلیل آشنا نبودن با فضای مجلس و شوخیهای درون پارلمانی انتظار شنیدن چنین حرفی را نداشت".
در حال حاضر 384 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 384 مهمان ها)