[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا سحر بیدارم، سر به زانو دارم
برنخیزد از من های و هویی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
عزیزم این یه آلبوم دیگست مجاز نیست اینترنتی میاد احتمالا . تنظیما همه از یه نفره که موسیقی الکترونیک کار می کنه ولی کسی تو ایران تو فضای تخصص اون کار نمی کنه ، کارای مثل قطار یا خواب فقط استایلِ چیل اوت رو دارن ولی این تخصصی میزنه ، گوش ملت آشنا نیس ولی مخاطبای خودمونو پیدا می کنیم
من سر مرد خیابانی 2 3 تا کار داشتم که دوس داشتم محسن سافت راک تنظیم کنه اما حالا شاید همه اون ملودیارو فروختم کلا زدیم تو خطِ اسلو الکترونیک
شعرا هم از خودمه هم از کسای دیگه، بیشتر از خودمه
ممد گریمن یه شعر شاخ داره که احتمالا میره سر آلبومی
یکی هم که شب استِ اخوان ثالث دارک امبینت داره میزنه شاخ ترین کار آلبوم میشه احتمالا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بچگی آرزوم بود یه آلبوم بدم با ملودی های محسن چاوشی . تنظیم صفاریان , سیروان , حسامی . ترانه مونا برزویی روزبه بمانی و حسین صفا
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 354 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 354 مهمان ها)