نگاش کردی؟دوبلش چجوریاس
BANG & OLUFSEN
این بلندگوی اکتیو با توان ۸۲۰۰ وات و ۱۸ عدد درایور صوتی در هر بلندگو، شاهکار مهندسی صوت و طراحی صنعتی است که به پاس بزرگداشت نودمین سال فعالیت بنگ اند الفسن تولید می شود. هر بلندگو وزنی برابر با ۱۳۷ کیلوگرم دارد و با نرم افزاری که بر روی موبایل خود نصب می کنید، می توانید تنظیمات بلندگو از جمله زاویه پرتاب صدا را از ۹۰ درجه تا ۳۶۰ درجه تعیین کنید!
این یک پیپ نیست
اینجا خاک اجداد منه ایران من
داره هروز بازم میشه ویرانه تر
چرا عادت داری بالا سرت شلاق باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی ستاره ای نداری توی شبهات آره
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وعشق را کنار تیرک راهبند تازیانه میزنند
همه چیز میکنن شادو شنگول میشن من گریه میکنم
نسیم وصل همایون رو برات نفرستاد جوکر ؟؟
در حال حاضر 346 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 346 مهمان ها)