نوشته اصلی توسط Herzeleid من طرفدار راه غروم اسم فیلمه ؟؟ من ندیدمش موتسفانه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Herzeleid اون زیادی سنگینه فعلا با دویدن دنبال مرغا شروع کنه بهتره
نوشته اصلی توسط Rasool24 کدوم سکانسش ؟؟ رو نیمکت نشسته یه مرد با کلاه رد می شه نوشته اصلی توسط Rasool24 اکبر همینو میگی ؟؟ فیلمش خوبه مشکلی نداره آری همین
نوشته اصلی توسط AkbaR رو نیمکت نشسته یه مرد با کلاه رد می شه آری همین من سر سری نگاه کردم اون تیکشو ندیدم
یه فیلم جنگی کوبریک داره اونم خوبه
نوشته اصلی توسط AkbaR یه فیلم جنگی کوبریک داره اونم خوبه همینه دیگه path of glory
نوشته اصلی توسط Rasool24 من سر سری نگاه کردم اون تیکشو ندیدم هیچی دیگه نصف عمرت بر فناس
نوشته اصلی توسط AkbaR یه فیلم جنگی کوبریک داره اونم خوبه اینا رو دانلود کردم هنوز ندیدم Forrest Gump The pianist schindlers List Black Swan
نوشته اصلی توسط Herzeleid همینه دیگه path of glory حواسم نبود اینم برا کوبریکه full metal jacket رو میگم ...اولاش آموزش می دن دهن طرفو سرویس می کنن
نوشته اصلی توسط AkbaR حواسم نبود اینم برا کوبریکه full metal jacket رو میگم ...اولاش آموزش می دن دهن طرفو سرویس می کنن اها غلافم اره خیلی خوبه کمدی بیشتر اون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 347 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 347 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن