چطوره فیلمش ؟؟؟ بره تو لیست ؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط AkbaR باع :| فقط میخواست منو ضایع کنه انگار |:
نوشته اصلی توسط AkbaR واقعا یکی از خاص ترین فیلم های سینمایی
نوشته اصلی توسط Milad16+ حیف از وقت که با این فیلم های سینمایی مضخرف هدر میدید فیلم فقط باید مال کمپانی شهیدپرور بریزرس باشه ... نظر منو بخای که روزی کم کم 1 فیلم میبینم کمپانی فقط پارامونت پیکچرز و بریزس فیلم های این کمپانی ها ارزش چند بار دیدن رو دارن
نوشته اصلی توسط mali68 همین دیشب یه اپیرودشو پاک کردم یه فوشم بهت دادم چطوری؟جات خالی بود حالا چرا یه اپیزود ممنون خوبم تو خوبی ؟ ای بابا
نوشته اصلی توسط Rasool24 چطوره فیلمش ؟؟؟ بره تو لیست ؟؟؟ اسم کوبریک که میاد یعنی باید دیدش! هر چی از کوبریگ هست گیر بیار و ببین بدون قید و شرط حرف اضافیم نباشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid فقط میخواست منو ضایع کنه انگار |: دمش گرم با اختلاف سریع ترین ضایع کردن تاریخ
نوشته اصلی توسط Herzeleid اسم کوبریک که میاد یعنی باید دیدش! هر چی از کوبریگ هست گیر بیار و ببین بدون قید و شرط حرف اضافیم نباشه خداییش 22 سال از عمرم تو جاهلیت بودم این همه فیلم شاخ میشستم اخراجی ها و رسوایی میدیدم
نوشته اصلی توسط AkbaR حالا چرا یه اپیزود ممنون خوبم تو خوبی ؟ ای بابا دونه دونه پاکش میکنم بلکه قشنگه نا نیز دوستانو میبینیم خوب میشیمبه سینام بگو بیاد
نوشته اصلی توسط AkbaR دمش گرم با اختلاف سریع ترین ضایع کردن تاریخ این جمله رو اصن از یاد برده بودم :)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 723 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 723 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن