نوشته اصلی توسط Rasool24 می خواستیم مثل این روزونبینیم که دیدیم که باور مکن که من دست از دامنت بدارم شمشیر نگسلاند پیوند مهربانان ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
اکبر من و سعید تولدمون تو یه روزه
نوشته اصلی توسط Milad16+ باور مکن که من دست از دامنت بدارم شمشیر نگسلاند پیوند مهربانان ... من که چیزی ازش نفهمیدم ولی منظورش این بود که خانم منشی بی رحمانه زیبا بود ! مگه نه ؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 من که چیزی ازش نفهمیدم ولی منظورش این بود که خانم منشی بی رحمانه زیبا بود ! مگه نه ؟ یه چیزی تو همون مایه ها
نوشته اصلی توسط Sajjad اکبر من و سعید تولدمون تو یه روزه تبریک با تاخیر آره یادمه ..چه سعادتی
نوشته اصلی توسط AkbaR تبریک با تاخیر آره یادمه ..چه سعادتی فدات . تولد تو هم مبارک
نوشته اصلی توسط Milad16+ یه چیزی تو همون مایه ها چشمی به هم زدیم و دنیا گذشت دنیال این منشی و آن منشی گذشت دل میگه باز فردا و از نو با منشی بساز ای دل غافل دیگه از ما گذشت
نوشته اصلی توسط Rasool24 چشمی به هم زدیم و دنیا گذشت دنیال این منشی و آن منشی گذشت دل میگه باز فردا و از نو با منشی بساز ای دل غافل دیگه از ما گذشت مرتیکه هیز
نوشته اصلی توسط Sajjad مرتیکه هیز هیز کجا بود این یه عشق مقدس و پاک بود
نوشته اصلی توسط Sajjad فدات . تولد تو هم مبارک ممنون ولی دهن سرویس قبول نیس از نیمه گذشته به تولد بعدی نزدیکتریم تا قبلی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 349 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 349 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن