قله ی خوشبختی کجاست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Amir آخر اندام مث بوفالو هست چجور به نمایش در بیاره ملت در میرن الان یکم چاق شده ولی قبلا خوب چیزی بود
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Amir کاور آلبومش خیلی ساده است هیچی روش ننوشته بی پدر نعره میزنه کی ؟؟
نوشته اصلی توسط Amir adele احتمالا یه 25 بهش اضافه بشه لامصب خیلی نفس داره
ومپایر چند فصله ؟
نوشته اصلی توسط Amir مگه اپل سایتای ایرانی که هر کاوری بزنه این کاور البومه دیگه عوضم نمیشه کلا Adele زیاد تو بند کاور نیست ! خیلی ساده یه عکس میزاره و تمام ! و 10 برابر وقتش رو میزاره رو آهنگاش
نوشته اصلی توسط asc ومپایر چند فصله ؟ اگه میخوای تازه شروع کنی شدیدا توصیه می کنم این کارو نکن بسیار بسیار سریال مضخرفی است علی الخصوص از فصل 3 به شدت مضخرف میشه
نوشته اصلی توسط Amir تا اخر نمیرسی پس دل نکن من اصن فیلم نمیبینم برای یکی دیگه میخوام سریال تموم شده یا مونده هنوز؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 اگه میخوای تازه شروع کنی شدیدا توصیه می کنم این کارو نکن بسیار بسیار سریال مضخرفی است علی الخصوص از فصل 3 به شدت مضخرف میشه من تا حالا یه فرار از زندان دیدم یه بریکینگ بد نمیدونم چرا با فیلم حال نمیکنم اصلا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 521 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 521 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن