پرسش: با سلام.. ساخت جوک و مطالب طنز علیه اسرائیل و وهابیت با هدف تعدی به مثل به خودشان و تحقیر دشمن و بالا بردن احتمال هدایت آنها چه حکمی دارد؟
پاسخ مراجع عظام تقلید:
حضرت آیت الله العظمی ***** ای: در صورت عدم مفسده، اشکال ندارد.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی: در فرض سوال اشکالی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی سید محمد شاهرودی: سب، تهمت، غیبت و هتک غیر شیعه بر اساس حکم اولی ایرادی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی: تبری از دشمان اسلام و مسلمین واجب است ولی این امور در شان مومن نیست.
حضرت آیت الله العظمی محقق کابلی: اگر مفسده نداشته باشد اشکال ندارد.
حضرت آیت الله العظمی جناتی: از منظور هدایت، راهنمائی آنها باشد اشکالی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی دودوزانی: مانعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی: آنها (اسرائیل و وهابیت) احترامی ندارند و هتکشان جایز است (به نقل از یکی از شاگردان ایشان)
حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی: در صورت عدم اهانت متقابل انها به دین و مذهب ما و همچنین عدم اشاعه فحشا و به کار نبردن کلمات زشت و رکیک مانعی ندارد.
مرحوم حضرت آیت الله العظمی فاضل لنکرانی: ساخت جک و مطالب طنز در مورد اسرائیل و وهابیت با هدف تحقیر و تعدی به مثل به آنها و بالا بردن احتمال هدایتشان، در صورتی که هیچ مفسده نداشته باشد اشکال ندارد (استفتاء از فرزندشان آیت الله محمد جواد لنکرانی)
ای نُه دله ی ده دله، دل یک دله کن
هر چیز که غیر اوست، از خود وله کن
یک بار تو به اخلاصٍ عمل، بیا بر در دوست
گر کام تو برنیامد، آن وقت گله کن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نذار که از سکوت من
پرپر بشن ترانه ها
دوباره تو بمونیو
خاکستر پروانه ها
من سکوت خويش را گم کردهام
لاجرم در اين هياهو گم شدم
من که خود افسانه ميپرداختم
عاقبت افسانهي مردم شدم
مهارت دریانورد در طوفان و شجاعت سرباز در میدان جنگ ظاهر می گردد، باطن و سیرت مردم را در حین بدبختی و مصیبت آنها ، می توان شناخت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 238 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 238 مهمان ها)