نوشته اصلی توسط Amir ریدی دیوث وقت ما رو گرفتی 30 تومن پولم رفت یه نگاه از سر سیری نتونستم بهش کنم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Amir باعث ننگ مجمعی عفو بفرمایید امیرالمومنین
نوشته اصلی توسط Amir حسین وان اف هم مث تو طرفدار ادله بود ولی با تو فرق داشت اون لامصب هر دختری رو میدید عاشقش میشدتو 6 ماه اینجا بود 600 مرتبه شکست عشقی خورد مگه شما قضیه ی اون دختره ی داروخونه و اون دختر دبیرستانیه و... نمی دونید ؟؟؟
بوگو
میگی طرف نگاهت کرده فکر کردی منظوره خاصی داشته؟ نگاه داریم تا نگاه باید دختربازه تیری مثله من باشی تا بفهمی
نوشته اصلی توسط KHATAR بوگو برو دیوص بهت خوش گدشته
نوشته اصلی توسط Amir پول گشایش همه چیزه 10 تومن بن اسیاتک خوبه؟ بازم بهت میدم بعدا
نوشته اصلی توسط KHATAR میگی طرف نگاهت کرده فکر کردی منظوره خاصی داشته؟ نگاه داریم تا نگاه باید دختربازه تیری مثله من باشی تا بفهمی بعد از اینکه کادو رو بهش دادم هر دفعه رد میشدم خیره میشد بهم نگاه میکرد ولی هیچ وقت دوباره شخم نکردم برم جلو
نوشته اصلی توسط Rasool24 برو دیوص بهت خوش گدشته خره من مثه این اشترم جلاق نیستم که میخوام کمکت کنم بوگو
نوشته اصلی توسط Rasool24 بعد از اینکه کادو رو بهش دادم هر دفعه رد میشدم خیره میشد بهم نگاه میکرد ولی هیچ وقت دوباره شخم نکردم برم جلو کادو رو تعریف نکردی خب چونی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 648 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 647 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن