نوشته اصلی توسط Milad16+ تا حالا عاشق شدی ؟ برو دیوث اعصاب ندارم میام خشک خشک ...
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 برو دیوث اعصاب ندارم میام خشک خشک ... نه ، انگار امروز شدی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milad16+ نه ، انگار امروز شدی به قول سریال دکتر هاوس 1 میلیون دختر دیگه توی این شهر هست , این نشد یکی دیگه . مگه نه ؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 به قول سریال دکتر هاوس 1 میلیون دختر دیگه توی این شهر هست , این نشد یکی دیگه . مگه نه ؟ قبولت نمیکنند
نوشته اصلی توسط Milad16+ قبولت نمیکنند من پسر خالم نه پول داشت نه کار داشت نه قیافه داشت یعنی حیف گلوله بود خرجش کنی بعد از 10 بار خواستگاری رفتن بلخره بهش زن دادن
نوشته اصلی توسط Rasool24 من پسر خالم نه پول داشت نه کار داشت نه قیافه داشت یعنی حیف گلوله بود خرجش کنی بعد از 10 بار خواستگاری رفتن بلخره بهش زن دادن تو دنیایی که من توشم خرسا به موشا میبازن ...
نوشته اصلی توسط Milad16+ تو دنیایی که من توشم خرسا به موشا میبازن ... نه بابا ؟؟؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 نه بابا ؟؟؟ آره عزیزم
نوشته اصلی توسط Milad16+ آره عزیزم حالا چه گوهری بخوریم ؟؟؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 حالا چه گوهری بخوریم ؟؟؟ خودتو از فکر و ذهن و هر چیزی که تو مغزت هست خالی کن بشین یه فیلم نگاه کن ترجیحا از شاهکارهای نولان و تارنتینو نباشه (اینا تو لحظه جواب میده) ولی در کل نگران باش حل نمیشه ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 738 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 737 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن