اینارو کجا گفته ...چرا اینجوری کات کردین .. :|
اینارو کجا گفته ...چرا اینجوری کات کردین .. :|
6/8 که گفته چجوریاس ؟؟ مثل برقص آ هست یا فرق داره ؟؟؟![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
اشترم واسه چی منو بن کردی ؟؟؟اون خطر دیوث با الفاظ رکیک حرف میزنه منم خو جوابش رو میدم احساس دلتنگی نکنه
در مورد عکس هم والا اون عکسی من گذاشتم عکس یه بازیگر سرشناس بود خیلی هم مشهوره حجابش هم از بازیگر های ایرانی بهتر بود
مثل بعضی ها ایدز هم نداره
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
این یه مورد رو عجیب موافقم ! تو کل فامیل ما بگردی یه عادم که کار درست و حسابی داشته باشه عمرا پیدا نمی کنیهمه علاف . جالبه دوتا پسر دایی و پسر خالم هم سن من هستن از من علاف تر ازدواج هم کردن یعنی دیگه آخر شت بودنه
شما هم برو دنبال کار , توقعت رو هم بیار پایین از فکر های منفی دور باش به حرف هرکسی هم گوش نده توی اطرافیانت ! هرکاری که به ذهنت میاد اول عواقبش رو بسنج بعد برو سمتش
با کار خلاف نه تنها به جایی نمیرسی بلکه از این هم بدتر میشی
آقا امیر جسارتا آهنگ " وعده ی ما لب دریا " داریوش رو کیفیت Flac یا iTunes داری؟؟؟![]()
ازدواج که سرش گرده تا 35 سالگی.بعد35 ازدواج.اونم فقط بخاطر یه پسر.که ادامه داشته باشم
کلا ادمیم که توقع ندارم.برام مهم نیس که چندسال بگذره و لباس جدید بخرم یانه..
باز خوبه تو.مشکل منو نداری.من باخودم مشکل دارم.راه رفتن منو ببینی انگار 10ساله که دارم تزریق میزنم
بزا.این ماه نتم تموم شه.یه کاریش باید کرد.این زندگیو.نامحدود لامصب.
حالم. یه نمه بهتر شد.ممنون بابت.همدردی![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم عکسو بکش بیرون
در حال حاضر 535 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 535 مهمان ها)