[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دیشب اینجا سر زدم هنگ کردم، رفتارها خیلی عوض شده حتی اگه به شوخی هم باشه آدم حیرت زده میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دیشب اینجا سر زدم هنگ کردم، رفتارها خیلی عوض شده حتی اگه به شوخی هم باشه آدم حیرت زده میشه
این یک پیپ نیست
من بعضی وقتا نتم قط میشد در حد چن ثانیه بعد خودش درس میشد البته قط که چه عرض کنم یجورایی هنگ میکرد تو وضعیت چراغا تغییری ایجاد نمیشد من شک داشتم از شرکت باشه بعد سرچی ملتفت شدم چیزی بنام فریم ور هس باس اپدیت بشه برای من 2013 بود سرچ زدم 2014 پیدا کردم دو تا نکته هم زیرش نوشته بود خوندم دیدم مشکلی نیس نصب کردم خوب که نصب کردم باز دوباره تو سایته دیدم نوشته فقط برای هند !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد نوشته اگر نصب کردی هم از گارانتی خارج میشه هم ممکنه دیگه تو تنظیمات مودم نتونی بری که اینجورم شد گفته برو لینک زیر کشورو انتخاب کن خب مال منم چینه دیگه شد همونی که بت دادم حالا نمیدونم چه غلتی بکنم زبانشم چینیه
یعنی با ریست فکتوری هم نمیشه الی؟!!
این یک پیپ نیست