نوشته اصلی توسط Rasool24 واسم مهم نیست اصلا انقدر تو دنیای واقعی فکر و خیال دارم که حد نداره ! اینجا هم میام فقز واسه اینکه چند صباحی سرگرم بشیم , همین صد بار هم بن کنه بازم میام نه ما میایم اینجا تجارت میکنیم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نه ما میایم اینجا تجارت میکنیم پس چی ! کلی سود داره ! من کلی سهام از موزیک باران دارم تو بورس
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Milad16+ دل و دین و عقل و هوشم همه را به باد دادی ز کدام باده ساقی به من خراب دادی ... رفت آن سوار کولی. . . با خود تو را نبرده . . .
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH رفت آن سوار کولی. . . با خود تو را نبرده . . . گفتم از دست غمت سر به جهان دربنهم نتوانم که به هر جا بروم در نظری ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Chavosh شیمبلی اگر صدای منو میشنوی یه جیغ صورتی بکش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید یه روز منم تو این سیل و طوفان کشته شم به یاد من باشید
نوشته اصلی توسط shimaa شاید یه روز منم تو این سیل و طوفان کشته شم به یاد من باشید ما از این شانسا نداریم
نوشته اصلی توسط Milad16+ گفتم از دست غمت سر به جهان دربنهم نتوانم که به هر جا بروم در نظری ... درون آینه روبرو چه میبینی؟ تو ترجمان جهانی بگو چه میبینی؟
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH درون آینه روبرو چه میبینی؟ تو ترجمان جهانی بگو چه میبینی؟ ای راحت روانم دور از تو ناتوانم باری بیا که جان را بر پای تو فشانم ...
نوشته اصلی توسط shimaa شاید یه روز منم تو این سیل و طوفان کشته شم به یاد من باشید نگران باش حل نمیشه ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 538 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 538 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن