چرا هر وخ من پست میزنم تو یهو مث جن پیدات میشه راستی تو تاپیک برو بکس بارانی پستتُ گذاشتی و اومدی اینجا اگه نذاشتی برو بزار واجبه یبار قضا نشه
چرا هر وخ من پست میزنم تو یهو مث جن پیدات میشه راستی تو تاپیک برو بکس بارانی پستتُ گذاشتی و اومدی اینجا اگه نذاشتی برو بزار واجبه یبار قضا نشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاران چرا اینقد بیحالی تو تختخواب داری میمیری دست مونده بیرون چشاتم خمار شده جَم کن خودتو
یه رفیق دارم اینجا فارسی هم به زور حرف میزد و میرفت امامزاده داوود میومد کلی تعریف میکرد الان پناهنده شده آلمان شرو کرده به آلمانی نوشتن . خیلی جوگیرن ایرانیا
دارم علی عبدالمالکی گوش میدم تراک یکسال گذشت خداییش جزء بهترینای ایرانه یعنی ماشاالله همه چی تمومه این بشر
انلاین گوش بدید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشته شدن دختردایی دیارا در حملات پاریس
لاسانا دیارا، ستاره سابق چلسی و آرسنال، تایید کرد که دختردایی اش در حملات شب گذشته پاریس کشته شد.
به گزارش "ورزش سه"، دیارا که در پیروزی 2-0 شب گذشته فرانسه مقابل آلمان بازی کرد، بعد از بازی متوجه شد که پسردایی اش را در حملات تروریستی به 7 نقطه پاریس از دست داده است.
او که در حال حاضر برای المپیک مارسی بازی می کند، در بیانیه ای، نوشت:" بعد از اتفاقات شب گذشته در پاریس، من امروز یک خبر ناراحت کننده دریافت کردم. آستا دیاکیته، دختر دایی من، یکی از قربانیان این حادثه بود. در این شرایط، بسیار مهم است که همه ما در کنار هم بمانیم و با فاجعه ترسناک که نه رنگی دارد و نه مذهبی، مبارزه کنیم."
در حال حاضر 395 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 395 مهمان ها)