نوشته اصلی توسط Herzeleid بمیر ..... عظیم است عظیم
امیر تا دید الان میتونه بیاد بیانیه اسلام ستیزی بده با کله پرید کف مجمع
نوشته اصلی توسط mali68 اقا ما یه بار اومدیم گفتیم اخویا سریال خوب؟ای اکبر زرت گفت کالیفرنیکیشن..مام گفتیم ایشون استاد ادبیات مجمعه..شاعر مسلکه...رفتیم دانلود کردیم..دیگه بقیش تعریف نداره مفاهیم عمیقشو درک نکردی به من چه
نوشته اصلی توسط mali68 اقا ما یه بار اومدیم گفتیم اخویا سریال خوب؟ای اکبر زرت گفت کالیفرنیکیشن..مام گفتیم ایشون استاد ادبیات مجمعه..شاعر مسلکه...رفتیم دانلود کردیم..دیگه بقیش تعریف نداره یه نگاه به امتیاز ! منتقدین ! کامنت ها ! پوستر ها ! تریلر ها ! حداقل توی یکیش هویت سریال مشخص میشه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 بگو تا اشترم یه 24 ساعت انفرادی برات ببره کاپیکو به گند کشیدین شما چند تا زبونتونم درازه..بنازم به این رووالا من خوف میکنم ورود بزنم ورود نزده خروج میزنم
نوشته اصلی توسط AkbaR تا رمانشو ننویسم منتشر نکنم ولش نمی کنم ... اسمشم بزار سراسر عشق
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Rasool24 یه نگاه به امتیاز ! منتقدین ! کامنت ها ! پوستر ها ! تریلر ها ! حداقل توی یکیش هویت سریال مشخص میشه به سرت قسم به سر اکبر قسم میخوردم...
نوشته اصلی توسط Rasool24 یه نگاه به امتیاز ! منتقدین ! کامنت ها ! پوستر ها ! تریلر ها ! حداقل توی یکیش هویت سریال مشخص میشه باو این رسول رو گمراه نکن ...تعریف کن چقد خوب بود
نوشته اصلی توسط AkbaR مفاهیم عمیقشو درک نکردی به من چه تو یه مفهوم عمیقشو بگو ملی نیستم هفت تا سیزنشو نرم یه هفته ای نبینم
نوشته اصلی توسط Milad16+ اسمشم بزار سراسر عشق نه همین .... می تونم یه سوالی ازت بپرسم ...برا عنوانش خوبه دیگه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 406 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 406 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن