این پیج سینجول بزرگترین بلایی بود که بر من نازل شد هنوزه که هنوزه هی میزنه بازدید داره ۱۰۰ بار پاکش کردم پاک نمیشه لامصب
الی
شما هرموقع سال زنگ بزنی دفتر رسمی داعش، منشی گوشی رو برمیداره میگه : ما بودیم، بفرمایید؟
دقیق خوندم ! تو داری میگی اونجا عادی شده و جنگ شیعه و سنی و از این حرفا ! گفتی پاریس عروس اروپاست فرق داره گفتم جون آدما بر اساس منطقه ای توش زندگی میکنن فرقی نداره . داعش داعشه چه تو لبنان چه تو پاریس
حالا من کاری ندارم چی به خورد ملت کردن این چند سال ولی ما ایرانیا در خودشیرینی شهرت جهانی داریم و حالا هم میخوایم به فرانسویا بگیم ما هم هستیم در صورتی که ما هم پشمیم
امیر واسه باران کانال تلگرام بزن نسخه ویندوز هم داره
یکی بهادرو بگیره
تو پیجش رفته بالا منبر پایین هم نمیاد
تو میشه خواهشن زر نزنی هنوز پشمای کیونت در نیومده سند و سالی نداری بذار یکم روزگار به کیونت بذاره بعد بیا نظریه بده عسلام عسلام بکن
ما نسلی هستیم که مث خروسی که چوب به کیونش کردن صبح خروس خون تو سرما و گرما میگفتین بلند داد بزنین مرگ بر امریکا اااااااااااااااااا به زور میبردنت نماز - نماز جمعه مکانهای مذهبی پای منبر این شیخای حرومی بشینی یه عمر بهمون یاد دادن از غربیا متفنر باشیم از اخرم برعکس شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 475 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 475 مهمان ها)