نوشته اصلی توسط pirana شکایت نکردم که شفافسازی بود برو 20:3 بگو ی گزارش پخش کنن از اینکه به خاطر ی های بای ازتون 25 هزار گرفتن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خدایا مارا به راه راست هدایت بفرما..الهی امین خدایا یعنی به کمتر از دستیاری هرکول پوآرو رضایت بدی واسه این بنده مخلص در حقش ستم کردی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR برو 20:3 بگو ی گزارش پخش کنن از اینکه به خاطر ی های بای ازتون 25 هزار گرفتن بنده خدا اونا باید شکایت کنن که ما گولشون زدیم گفتیم میخوایم کنکور بدیم ولی های بای رو که خوردیم فرار کردیم
نوشته اصلی توسط pirana خدایا یعنی به کمتر از دستیاری هرکول پوآرو رضایت بدی واسه این بنده مخلص در حقش ستم کردی خدا هم از دست ما خسته شده
نوشته اصلی توسط pirana بنده خدا اونا باید شکایت کنن که ما گولشون زدیم گفتیم میخوایم کنکور بدیم ولی های بای رو که خوردیم فرار کردیم با این یارو که نمیخوام اسمشو بیارم ولی یه ارتباطی با عدد 85 داره حرف نزن بن میشیا
نوشته اصلی توسط pirana بنده خدا اونا باید شکایت کنن که ما گولشون زدیم گفتیم میخوایم کنکور بدیم ولی های بای رو که خوردیم فرار کردیم پخش میکنه 20:30 شطرنجیتون میکنه
نوشته اصلی توسط Chavosh خطر و رسول و میلاد سه ضلع مثلث فساد فسق و فجور مجمع ، اینها قطعا دیشب بیدار بوده اند پس الانم هستن شاید اونا بیدار بودن به همراه گلنار،ولی من یکی که خواب بودم
نوشته اصلی توسط KHATAR با این یارو که نمیخوام اسمشو بیارم ولی یه ارتباطی با عدد 85 داره حرف نزن بن میشیا من میگم مورد داری تو میگی نه
دم سرلک گرم
نوشته اصلی توسط Rasool24 قربان شما ! تا ساعت 3 بامداد در حال رایزنی با دو جنس مونث بودم بدبخت فیک بودن دارن به نیت 2 تا دختر بودن خرت میکنن.یهو قرار میذاری با 2 تا سگ سیبیل طرف میشی و چونت میذارنا!!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 354 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 353 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن