نوشته اصلی توسط MaMaTiR من به نشانه اعتراض این بحث رو ترک میکنم خوش اومدی
نوشته اصلی توسط KHATAR خوش اومدی کثافیَط
نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط KHATAR والا ابدارچی که نه مردک شخصیته من بیشتره این حرفاست ولی یک سری همکاری هایی با کمپانی های برازرز،هاستلر،ردلایت،دیجی تال پلی گراند،ویوید اینترتیمنت،دورسل و ناتی امریکا دارم سکوت مجامع بین المللی تا به کی ؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 [/B][/SIZE][/COLOR] سکوت مجامع بین المللی تا به کی ؟؟؟ دخالت نکن برو با همون دخترنماها باش
D.SOL
نوشته اصلی توسط Milad16+ دخالت نکن برو با همون دخترنماها باش به قول اشترم تو هم ازاون دیوثا هستی
نوشته اصلی توسط Rasool24 به قول اشترم تو هم ازاون دیوثا هستی تا چند روز پیش واسه خاطر یه لینک تا صبح بیدار بودی الان واسه من متحول شدی
نوشته اصلی توسط Rasool24 [/B][/SIZE][/COLOR] سکوت مجامع بین المللی تا به کی ؟؟؟ دختره نگفت بیا خونمون ببینیمت؟
نوشته اصلی توسط Milad16+ تا چند روز پیش واسه خاطر یه لینک تا صبح بیدار بودی الان واسه من متحول شدی دقیقا من باید تو کدوم محکمه ای شهادت بدم اونو دانلود نکردم
نوشته اصلی توسط KHATAR دختره نگفت بیا خونمون ببینیمت؟ برو از خدا بترس ! گفتم زنگ آخر بیا تا ببینم حرف حسابت چیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 330 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 330 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن