[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
خاک بر سر آن مردمی بکنند که در طول تمام این سالها نفهمیدند که یک فرقی است بین جانی و عالم!
حتی دنبال جانی رفتند، نماز خوان شدند، ریش گذاشتند برای اینکه ۱۰۰ تومان پول بگیرند.
جهان میگذرد، ولی خیلی بد است که آدم فاحشهٔ مغزی باشد. چه بهتر که آدم تنش را بفروشد، ولی مغزش را به جانی نفروشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
مزدک میرزایی این بازی را که مستقیم از شبکه سوم سیما پخش میشود گزارش خواهد کرد.
اینا همه درسته قطعا افتضاح احمدی نژاد تاریخیه من مگه از دولت قبل حمایت کردم؟!!!
من از این میترسم دولت به هیچ کدوم از تعهداتش عمل نکنه و توافق هسته ای عین یه شمشیر دولبه عمل کنه و دوباره احمدی نژادی دیگه ظهور کنه.
چون مهمترین بهانه یعنی *تحریمیم * دیگه وجود نداره.
چرا وقتی ارزش پول ملی در حال افزایشه رییس بانک مرکزی میاد میگه کف دلار اینه و نمیزاریم بیشتر پایین بیاد؟!! و رو همون ثابت نمیمونه هیچ 600-700 تومنم تو عرض کمتر از دو سال گرون تر میشه؟ کدوم دولت دنیا ارزش پول کشورشو میاره پایین که باهاش کسری بودجه رو جبران کنه؟!
ثبات خیلی خوبه ولی نه در شرایطی که قدرت خرید اکثریت مردم شدیدا سرکوب شده .
ویرایش توسط Navid : 11-21-2015 در ساعت 08:21 PM
بنویس با خون مردم بی ستاره
کوچه اما هرچی هست
کوچه ی خاطره هاس
اگه تشنست اگه خشک
مال ماست کوچه ی ماست
آقا یکی با یه فرمت دیگه بزاره مصاحبه رو
سلام خطر میگم این مصاحبه رو با یه فرمت دیگه بزارن منم بتونم ببینم
در حال حاضر 348 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 348 مهمان ها)