داریوش - شکنجه گر
داریوش - شکنجه گر
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گروه خیلی معروفه
بر اساس ادعای این گروه هکر اینترنتی، داعش می خواهد در روز یکشنبه به یک مسابقه کشتی حرفهای آمریکا در ورزشگاه "فیلیپس آرنا" شهر آتلانتا مرکز ایالت جورجیا، کنسرت گروه آمریکایی هوی متال "فایو فینگر دث پانچ" در میلان ایتالیا، همایش انجمن فمینیستی حمایت از حقوق زنان فرانسه در پاریس، مراسم دانشگاه کاتولیک "هالی اسپیریت" در شهر کسلیک لبنان و نیزیک جشن مذهبی مسیحیان در رم ایتالیا حمله کند.
تو چی میفهمی عشق بسکت چیه راهنمایی و دبیرستان با عشق همین چیزا گذشت . یه بسکتبال نوین بود که میدیدیم و حال میکردیم بازیهای جان استکتون و کارل ملون اونطرف جردن اسکاتی پیپ کوکوچ و فیل جکسون کبیر چه روزایی بود هر هفته منتظر بودیم فینال ها پخش بشه عجب بازیایی چهار تا فینال شیکاگو و یوتا و جان استکتون کبیر که مرد ناکام فینال بود ای خدا حقش بود یه جام بگیره و خداحافظی کنه
بعدشم که لوگو گاو قرمز شیکاکو معروف شد همه جا بود از پُشت شیشه ماشین و مغازه تا سر در توالت و عمر ما که گذشت
و تو چه میدانی مردک
من صوبتای اسی رو تایید میکنم
عجب کیفیتی داره 480 web Rip چهار قسمتشو دانلود کردم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
ادمکش سکوت فیلم منو یاد جایی برای پیرمردها نیست میندازه
چه حوصله ای دارین فیلم میبینین
تنها فیلمی که دیدم خوب بد زشت بود شونصد بار
جایی برای پیرمردها نیست اسمش قیشنگه خوبه ببینم ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 356 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 356 مهمان ها)