» روایت سبز به خون آغشته با صدای محسن چاوشی | کجایی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
» روایت سبز به خون آغشته با صدای محسن چاوشی | کجایی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرمایه گذار سریال «شهرزاد» در پاسخ به انتقادهایی که نسبت به فضاسازی و فیلمنامه اثر وجود دارد بیان کرد: احساس من این است که کار دارد مسیر خود را پیدا می کند و ما هم تا جایی که بتوانیم نظر مخاطبان را تامین می کنیم. به طور مثال مخاطبان بسیاری نظر می دادند و می پرسیدند چرا صدای محسن چاووشی تنها در تیزر سریال آورده شده است و انتظار داشتند در تیتراژ هم آن را بشنوند بنابراین ما تغییرات را در کار اعمال کردیم. فکر می کنم اکنون توانسته ایم رضایتی ۶۰ تا ۷۰ درصدی را در مخاطب ایجاد کنیم.
یکی لینک نسخه های قبلی اینستا رو میده؟!
مثلا 7 یا 7.5 یا....
!?Who Cares؟!
اینو دیدم نفهمیدم که من نفهمیدم یا فیلم نفهمی بود
بعد ببین چرا نقش دختره رو دو نفر بازی کرده برام سوال شد کل ماجراش همینه این دختره پیرمرده رو هی بازی میده دنبال خودش میکشونه تشم به جایی نرسید
«موسیقی ما» از رابطه تلویزیون و موسیقی از گذشته تا حال گزارش میدهد
در حال حاضر 629 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 629 مهمان ها)