نوشته اصلی توسط KHATAR تو که تو عمرت یه کاریه مفید نکردی و نمیکنی حداقل مزاحمه بقیه نشو کم، مفید کردمت؟مفیدتر بکنمت؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 یه بار میخواستم با فلش بوت کنم ویندوز نصب کنم زدم زدم فلش 16 گیگو به فنا دادم بردم پیش یارو گفت نمیدونم چی چی کاریش نمیشه کرد ینی به شکر خوردن می افتی از افغانستان هم فلش بخری گارانتی تعویض داره.راحت عوض میکنن فلشو
نوشته اصلی توسط Chavosh اکتیو چی بمونه اورجینال نیس که اریجینال نیست ولی اپگرید بکنی اون 10 اریجینال میشه.مثه اشترم
نوشته اصلی توسط KHATAR از افغانستان هم فلش بخری گارانتی تعویض داره.راحت عوض میکنن فلشو این از ایالت پنجاب پاکستان خرید
نوشته اصلی توسط MaMaTiR کم، مفید کردمت؟مفیدتر بکنمت؟ مردک من با تو حرفی ندارم گمشو نبینمت
نوشته اصلی توسط KHATAR مردک من با تو حرفی ندارم گمشو نبینمت این همه فساد ایجاد کردی بیا ی بنر بزن رسول رو ازاد کن
نوشته اصلی توسط KHATAR اریجینال نیست ولی اپگرید بکنی اون 10 اریجینال میشه.مثه اشترم تف نده مومن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR این همه فساد ایجاد کردی بیا ی بنر بزن رسول رو ازاد کن یه بنر میزنم تورو بن کنه
نوشته اصلی توسط KHATAR از افغانستان هم فلش بخری گارانتی تعویض داره.راحت عوض میکنن فلشو مگه چند سال گارانتی داره ؟
نوشته اصلی توسط KHATAR یه بنر میزنم تورو بن کنه به جان تو خوشحال میشم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 334 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 334 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن