نوشته اصلی توسط KHATAR کارتنشم باید ببریا ابله.. کارت کجا بود.. میگم این از تو متروی ایالت پنجاب پاکستان خرید
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مردک خ.ایه اسب پیشکشی رو نمیشمرن... بخور مرتیکه کونی میخوای باز اشترم بیاد کار دستمون بده؟ خفه بمیر باو
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مثلا کار میکنه مدیر اسی هستم
نوشته اصلی توسط KHATAR بی شوخی بخوام بگم من میرم فلشامو از جایی میخرم که طرف خودش پخشه و به مغازه ها و کلوپا و ..... میفروشه.مثلا فلشی که یه مغازه میداد 90 من ازش گرفتم 65 خشکِ حساب کرد باهات؟تف نزد؟
نوشته اصلی توسط KHATAR مرتیکه کونی میخوای باز اشترم بیاد کار دستمون بده؟ خفه بمیر باو تو هی ور میزنی من حواب تورو میدم فقط
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مدیر اسی هستم مدیر استراحت
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مدیر اسی هستم مدیر مدیره اووو اووو خوده مدیره اووو اووو این مدیره اووو اووو ( با تشکر از خنده بازار)
نوشته اصلی توسط KHATAR مدیر مدیره اووو اووو خوده مدیره اووو اووو این مدیره اووو اووو ( با تشکر از خنده بازار)
نوشته اصلی توسط KHATAR مدیر مدیره اووو اووو خوده مدیره اووو اووو این مدیره اووو اووو ( با تشکر از خنده بازار) ها والا
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خشکِ حساب کرد باهات؟تف نزد؟ کافر(کونی) همه را به کیش خود پندارد نوشته اصلی توسط MaMaTiR تو هی ور میزنی من حواب تورو میدم فقط من حرفی نزدم الانم گل بگیر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 320 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 320 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن