نوشته اصلی توسط KHATAR فولدرا رو از توی شارت کات بریز بیرون فلشو فرمت کن ترجیحا کوییک نباشه بعد دوباره بریز رو فلش.ردیف میشه کردم چند بار .... اما بازم همینجوری میشه... لپ تاپ ویروسی شده یعنی؟یا مشکل از فلش
بعدشم تو مگه قبلا تو منوی بوت نرفته بودی؟پس چجوری میخواستی فلشو بوت کنی
نوشته اصلی توسط KHATAR خب هر سیستمی منوی بوتش متفاوته از تو esc بوده نخیر بازم داری تف میدی این یه راه حله برای خیلیا جواب میده مث راه حل تستی میمونه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR دیگه خوب همشونو زمین زدچند روز دیگه دیدی اعدامش کردن مثلا من حاضرم تا اخره عمرم بشینم ج*ق بزنم ولی مثه این کارم به اینجاها نکشه
تنظیم دیوانه از فرشاد حسامی
نوشته اصلی توسط Chavosh بکپ تا غروب الی، محسن بیشتر از تو می نماید
نوشته اصلی توسط MaMaTiR کردم چند بار .... اما بازم همینجوری میشه... لپ تاپ ویروسی شده یعنی؟یا مشکل از فلش ربطی به فلشت نداره سیستمت مورد دار شده خب یه اسکن بکن با انتی ویروست
نوشته اصلی توسط milad771 تنظیم دیوانه از فرشاد حسامی مرسی اطلاع رسانی همینجور ادامه بده
نوشته اصلی توسط KHATAR مثلا من حاضرم تا اخره عمرم بشینم ج*ق بزنم ولی مثه این کارم به اینجاها نکشه راحت باش.. ادامه بده به کار روزانت
نوشته اصلی توسط Chavosh نخیر بازم داری تف میدی این یه راه حله برای خیلیا جواب میده مث راه حل تستی میمونه لب تابم یادم نیست ولی سیستمم منوی بوتش با f8 میاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 418 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 418 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن