پس کارش درسته
پس کارش درسته
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
مهدیه محمدخانی - گریه میدهد ساز ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
یک پزشک داخلی بنام یورگن شفر، سرپرست مرکز دانشگاهی بیماریهای شناخته نشده بیمارستان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کشور [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، بیماری یکی از بیماران خود را بر اساس نشانههای همانند یک بیمار در اپیزود ۱۱ فصل هفتم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دکتر هاوس حساسیت به فلز کبالت تشخیص و مورد معالجه قرار داد و این تشخیص بدرستی انجام گرفته و بیمار حساسیت ناشی از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] موجود در پروتز لگن داشت. دکتر شفر میگوید: در پی جستجوی چرایی نشانههای بیماری به یاد قسمتی از مجموعه دکتر هاوس بنام فمیلی پرکتیس (Family Practice) افتادم که در آن یک بیمار نشانههایی مانند بیمار من داشت. بیمار پس از این تشخیص مورد معالجه قرار گرفته و قسمت زیادی از کارکرد حیاتی اعضای بدنش را دوباره بدست آورد. از طرف پزشکان آلمان نامهای در مجله تخصصی پزشکی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به چاپ رسید و با اشاره به مورد دکتر شفر از همکار خود با عنوان دکتر هاوس سپاسگزاری کردند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
سرویس کردی با دکتر هاوس هم خودتو هم بقیه رو ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
حالت چطوره عشقم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
این روزنامه کوفتیو از کجا بگیرم هیج جا برای فروش نیس
محققان با استفاده از فناوری نانو به روشی دست یافته اند که در کمترین زمان ممکن و با صرف کمترین هزینه، آلاینده های آب حذف می شوند.
این پژوهش که توسط محققان موسسه NanoSystems در کالیفرنیا صورت گرفته، قادر است با صرف کمترین هزینه و زمان، آب را در یک مرحله تصفیه کند. در این روش، پراکسیداز منگنز به عنوان آنزیم درون نانوذراتی به نام vault قرار می گیرند و در آب آلوده ته نشین می شوند و آلاینده ها را حذف می کنند. این نانو ذرات از آنزیم ها محافظت می کنند تا کارایی بیشتری داشته باشند. تصفیه آب به این روش، سه برابر سریعتر از زمانی است که آنزیم به صورت مستقیم و بدون نانوذرات مورد استفاده قرار گیرد.
نانوذرات استفاده شده در این آزمایش، از جنس پروتئین های موجود در سلول های زنده هستند و علاوه بر تصفیه آب، در دارو رسانی انواع سرطان و ایدز نیز کاربرد دارند.
- سلام
+ سلام
- همونطور که میدونید کلیات سعدی شیرازی یکی از مفاخر ملی ایران در یونسکو ثبت شده.
+ هموطن به پا خیز. /- جان؟
+ افتخاری دیگر از ایران و ایرانی. /- آهان!
+ بار دیگر نشان دادیم که در علم و ادب و هنر سرآمد جهانیم. فقط ما خوبیم. /- بله ... میخواستم بدونم شما چقدر با سعدی آشنایی دارید؟
+ خیلی ... سعدی خیلی ... استاد سخن، شیخ اجل سعدی شیرازی /- خب خدا رو شکر ...
+ میفرماید الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها /- حافظه البته
+ بله ... بشنو از نی چون حکایت میکند ... واقعا زیباست. /- اینم مولویه.
+ خیام اگر ز باده مستی خوش باش /- این که خودش میگه خیام!
+ سعدی به خیام میگه دیگه، نمیگه؟/- نه
+ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم ... این دیگه ناموسا سعدی باشه. /- نه.
+ محسن چاوشی؟ /- محسن چاوشی شعر میگه؟
+ حسین صفا؟ /- خیر
+ میشه یه راهنمایی بکنین؟ /- وحشی بوده.
+ اریک کانتونا؟ /- :| وحشی... از اهالی بافق
+ اریک کانتونای بافقی؟ /- خیلی ممنون از وقتی که در اختیار ما قرار دادین.
+ میشه یه راهنمایی بکنین؟/- از وحشی بافقی بود.
+ آهان ... میگم صداش خش داشت. /- خیلی ممنون از وقتی که در اختیار ما قرار دادید.
+ خواهش میکنم. من تقاضایی که دارم اینه که مردم ما به داشتههای خودشون افتخار کنن. همه که مثل من و شما نیستن. متاسفانه هنوز خیلیها نمیدونن سعدی که بود و چه کرد. اینها باید به مردم توضیح داده بشه. /- برو گمشو از جلوی چشمم.
+ چشم.
در حال حاضر 732 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 731 مهمان ها)