روزی که برگردی
دگر از من نمی بینی اثر
روزی که برگردی
دگر از من نمی بینی اثر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
ستاره ها نهفته در آسمان ابری ..
دلم گرفته ای دوست هوای گریه بامن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز این نامه منتشر کرد دفه اول به تخمشون نگرفتن که بازم میفرستی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه روزای اول همچی این مجریا خبر داد میزدن که سولاخ تهتانیشونم دیده میشد که انچنان بازتابی داشته در رسانه های خارجی فلان و بهمان توپ تانک فشفشه بعد که سرصدا خوابید با این نخاله های عنقلابی مصاحبه میکردن خودشون میگفتن استکبار نذاشت حرفای اغا به گوش جهانیان برسه ! باز دوباره
بریم کافه لیمو بکشیم
در حال حاضر 533 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 533 مهمان ها)