تو رو خیلی دیر شناختم وقتی که تموم شدم ..
تو رو خیلی دیر شناختم وقتی که تموم شدم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
بیا جای مشتمو ببین رو دیوارو برو ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
آسمون کاشکی که می شد بپرم
تو دل آبی تو خونه کنم
کاشکی می شد
مثال ابرهای تو زار زار گریه مستونه کنم
فاک مای هارت وری وری ماچ
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
و گریه های من به شعر یغما ...
دوستان این همه تو این چند وقته کرسی شعر نوشتم میخوام الان یه چیز به دردبخور بگم ! شاید بخندین و مسخره کنید ! عیبی نداره لااقل حرفمو زدم !
میخوام بگم بسه انقدر حسرت زندگی بقیه رو خوردم و خورید بسه به داشته های مردم به چشم آه و حسرت نگاه کردیم که فلانی چی داره و من ندارم فلانی ماشین داره و من ندارم فلانی عجب خونه ایداره و من ندارم فلانی عجب پولی داره و من ندارم فلانی ...
واقعا پاشیم و پاشید یه حرکتی کنیم تا جایی که توانش و داریم از حداکثر توانمون استفاده کنیم و به چیزی که آرزو داریم برسیم شرایط و امکانات هر کسی متفاوته از هرچیزی که دارین استفاده کنید یا اینکه به همین زندگی قانع باشید
گفتم شاید بخندین و مسخره کنید ولی به هر حال حرفی بود که میخواستم بزنم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
یه زمانی که فیسبوک و توییتر نبود روشنفکرا جمع میشدن شبکه چهار میدیدن.
خسته تر از اینم که پاشم ترجیح میدم بسوزم..
در حال حاضر 61 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 61 مهمان ها)