[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
ساعت خوابم رو دست الی شده 10 میخوابم 6 بیدارم
یه زمانی برعکس بود ! یاد باد آن روزگاران یاد باد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
سر چهار راهی که تو نیستی
هنوزم به عشق تو وامیستم
گفتم دنبال بهانه میگردن بندازن گردن عامریکا
ننگ به نیرنگ تو عامریکا اُف بر تو
یادم میآید در بازی مقابل پورتلند، کودکی از روی صندلیش بلند شد و به من گفت که ما را امشب شکست خواهند داد. من به او نگاه کردم و گفتم: من یک قانون دارم، وقتی من بازی را شروع کردم تو هنوز به دنیا نیامده بودی پس نمیتوانی کری بخوانی. او فقط نگاه کرد و بدون هیچ بحثی فقط گفت: بله آقا
همگی بیایید در آغوش ِ بابا اسی تا رستگار شوید
منو نگاه نکن از دست میرم
چجوری راضی میشی که بمیرم
منو نگاه نکن اینهمه خیره
نفسم اینجوری داره میگیره
امیر آلبوم رضا روحانی یه کاورش پسوند اشتباه زدی
طلوع هر دوست دارم با من
غروب عاشقانه ها با تو
یکی میون جاده ها گم شد
نمیدونم که اون منم یا تو ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 246 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 246 مهمان ها)