حیف وقتم واسه درس و کنکور پره ! یه بار با امیر جمالفرد و شهاب اکبری تو فیس حرف زدم راه تنظیم کنندگی رو یاد دادن ولی حوصله و وقت میخواد که من ندارم
حیف وقتم واسه درس و کنکور پره ! یه بار با امیر جمالفرد و شهاب اکبری تو فیس حرف زدم راه تنظیم کنندگی رو یاد دادن ولی حوصله و وقت میخواد که من ندارم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
من مثله تو نیستم به کاره دیگران احترام نمیذاری.بشین ور برو چیزه ساده ای هم ساختی بذار گوش کنیم
الکی که نیست ! تنظیم کننده باید در حد حتی کمش هم ساخت ملودی رو بلد باشه که اتفاقا جفتشون میگفتن ساز پیانو رو در حد شناخت گام ها و آکورد ها و... باید بلد باشم ! امیر جمالفرد یه سایت فروش فیلم های آموزشی معرفی کرد گفت فیلم هشو بخر و بشین پای سیستم ! البته میگف اف ال خوب نیست ! کیوبیس خوبه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
دیوث هنر کردن این حرفو زدن.خب معلومه ادم باید ملودی رو بلد باشه تا بتونه یه غلطی بکنه
همین مونده بود با شهاب اکبری حرف بزنی (متاسفم واسه خودم که طرفدار شهاب اکبری هستم)
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
تا تو نباشی نمیشه که بشه من عاشق کسی بشم که اون تو نباشی نمیشه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 810 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 809 مهمان ها)