احسان 2 هفته پیش گفتی موزیک سیاوش امشب میاد.. کی امشب میشه؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خاک بر سر منحرفت من حرف خودتو تا نصف گفتم .. تو منحرفی به من چه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR احسان 2 هفته پیش گفتی موزیک سیاوش امشب میاد.. کی امشب میشه؟ زر نزن ریلیز میکنما بین شادمهر و سیاوش انتخاب کنین کدومو 24 ساعت جلوتر بزنم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 زر نزن ریلیز میکنما بین شادمهر و سیاوش انتخاب کنین کدومو 24 ساعت جلوتر بزنم تو اول امار درست داشته باش که کی میخوان ریلیز کنن که بعد بتونی 24 ساعت زودتر خودت ریلیز کنی
مهدی احمدوند - اره اره
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تو اول امار درست داشته باش که کی میخوان ریلیز کنن که بعد بتونی 24 ساعت زودتر خودت ریلیز کنی به هر حال میخوام یه نفرو به فنا بدم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 به هر حال میخوام یه نفرو به فنا بدم دیگه امریکا رات نمیدن مردک کلاشبه جرم عدم رعایت کپی رایت تو فرودگاه کیونت میزارن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR دیگه امریکا رات نمیدن مردک کلاشبه جرم عدم رعایت کپی رایت تو فرودگاه کیونت میزارن اون باید نگران باشه که واسم ایمیل میکنه نه من به جرم عدم رعایت کپی رایت میگیرن تو میدون میوه تربار لس آنجلس دارش میزنن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اون باید نگران باشه که واسم ایمیل میکنه نه من به جرم عدم رعایت کپی رایت میگیرن تو میدون میوه تربار لس آنجلس دارش میزنن ی افتابه میزارن گردنش تو شهر میچرخونن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ی افتابه میزارن گردنش تو شهر میچرخونن خوب بسه دیگه 5 صفحه رفتیم فقط میخواستیم یه چشمه نشون بدیم رکورد دست ماست 10 دقیقه 30 صفحه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 336 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 336 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن