نوشته اصلی توسط Milad16+ من هیچ ندانم که مرا آنکه سرشت از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت ... عشق شوری در نهاد ما نهاد جان ما در بوته ی سودا نهاد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط House M.D زیبا رویان چه بی رحمانه بی وفایند شیاطینی هستن در لباس انسان فقط نمیدونم امشب کجا بخوابم
نوشته اصلی توسط House M.D عشق شوری در نهاد ما نهاد جان ما در بوته ی سودا نهاد عادت پیر کهن دل به جوان دادن است ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط ehsan1361 شیاطینی هستن در لباس انسان فقط نمیدونم امشب کجا بخوابم سرچهار راهی که اون نیست هنوزم به عشقش وایمیستم
باز فردا حلیم و شله زرد باز از اینور به اونور آخه من بدبخت چه گناهی کردم به درگاه خدا الی شله مشدی موخوام
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خوب یکم پول خرج کن یه 300 خرج کنی isi سریع ریدیفه . بعد میندازی تنگ همین داخلیا ، وقتی ببینن خیلی اثر داره رو رایشون . اینا فقط ظاهرو میبینن ببین طول میکشه.. بحث300 نیست.. زمانش طول میکشه.. بعدم بعضی مجله ها که پولی باشه زیر 700/800 نیست... پول مفت بدم این دیوثا بخورن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 یه سر برو ساوالان که اصن کارش همین مشاوره و روانشناسی و کوفت زهر ماره خیابون انقلاب روبرو دانشگاه پاساژ فروزنده ببینم چی میشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 باز فردا حلیم و شله زرد باز از اینور به اونور آخه من بدبخت چه گناهی کردم به درگاه خدا الی شله مشدی موخوام ها گفتی پارسال اینموقع مشهد بودم.. شله چه حالی داد
نوشته اصلی توسط House M.D سرچهار راهی که اون نیست هنوزم به عشقش وایمیستم درگیر نکن خودتو ، دختران ینی این شیاطین رو باید هر چند وقت یکبار از خودت دور کنی . شیطان ( منظور دخترانند ) رو باید هر چند وقت یکبار عوض کنی یکی نو بیگیری تا وابسته نشی . مهم فقط خودتی تا ازدواج کنی و بچسبی به زندگی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ببین طول میکشه.. بحث300 نیست.. زمانش طول میکشه.. بعدم بعضی مجله ها که پولی باشه زیر 700/800 نیست... پول مفت بدم این دیوثا بخورن ارزش داره 300 میدی سریع ریدیف میکنن . جان خودم isi نداشته باشی مصاحبه ریدی . اینو کی بهت گفتم یادت باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 706 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 706 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن